MAKSIMAL OPPETID

Kom hurtigere tilbage på vejen i hele Europa

DAF Trucks står for pålidelighed, omkostningseffektivitet og kvalitet, men din lastbil kan stadig løbe ind i uventede problemer. For at give dig ro i sindet, når du er på farten, introducerer vi DAF Uptime Plus – en udvidelse af vores eksisterende reparations- og vedligeholdelseskontrakt, så du kan kombinere optimal køretøjsydeevne med den mest omfattende mobilitet.

 

De primære fordele ved Uptime:

 • Garanteret mobilitet: Tilbage på vejen inden for 8 timeruptime plus
 • Erstatningstransport eller økonomisk kompensation i tilfælde af længere nedetid
 • Assistance i hele Europa fra banebrydende DAF ITS
 • Hurtig afsendelse af nødvendige dele

DAF Uptime Plus er tilgængelig nu. Den unikke service er inkluderet som standard i Full Care, den mest omfattende DAF MultiSupport pakke.

 

Mere end bare reparation og vedligeholdelse...

I transportbranchen er alt gearet til at maksimere produktiviteten og minimere omkostningerne: den højest mulige fortjeneste pr. ton/kilometer. DAF MultiSupport og dets Warranty Plus pakker er fundamentet i det udvidede DAF reparations- og vedligeholdelsesprogram, som har til formål at sikre dig et skræddersyet udvalg af tjenester, der forhindrer ubehagelige overraskelser, styrer dine månedlige omkostninger og giver absolut ro i sindet.


Fordelene ved DAF MultiSupport:

 • Komplet finansiel styring – DAF MultiSupport tilbyder dig en fast, skræddersyet og aftalt pris for dine reparations- og vedligeholdelsesbehov. 
 • Optimeret køretøjsydeevne – Hos din DAF forhandler er veluddannede mekanikere bekendt med alle aspekter af din lastbil, og kun originale DAF reservedele af høj kvalitet bliver anvendt. Dine køretøjer vil blive holdt i optimal stand, hvilket reducerer risikoen for nedbrud og den efterfølgende dyre effekt af forsinkelser. 
 • Maksimal oppetid – Din forhandler tager hensyn til dine behov, lastbilens konfiguration og relevante lovpligtige eftersyn og skaber en optimeret vedligeholdelsesplan, som passer til køretøjet og til din virksomhed. I tilfælde af havari eller andre uventede situationer kan du altid regne med DAF International Truck Service (ITS).
 • Fleksible tilbud – Med fleksibiliteten i vores DAF MultiSupport serviceprogram og kvaliteten af organisationen bag det kan vi tilbyde den bedste løsning til hver enkelt kunde.

PERSONLIG RÅDGIVNING: DAF's mission er altid at tilbyde en løsning, som kan hjælpe dig med at bevæge dig fremad. Enten DAF's repræsentanter eller din betroede forhandler vil med glæde drøfte de muligheder, som DAF MultiSupport kan tilbyde din virksomhed.

 
 

Fleksible pakkeløsninger til faste priser

DAF MultiSupport hjælper dig med at få endnu mere ud af din vognpark. Vores pakker tilbyder en skræddersyet serviceløsning til ethvert køretøj i op til 8 år.

Care⁺ Xtra care Flex care Full care
Vedligeholdelse
Drivlinjerelaterede reparationer
Ikke-drivlinjerelaterede reparationer
Reparationer af slitage
Havariservice
Uptime Plus
Lovpligtige eftersyn
Opkoblingsfunktioner
Reporting
Andre produkter

Inkluderet

Ekstraudstyr

 
Download brochuren
 
 

Ofte stillede spørgsmål

 

 
Klik her
 • Hvem skal jeg tale med?
  Med en DAF MultiSupport aftale underskriver du en aftale med DAF Trucks N.V. Den sikrer, at en højt kvalificeret DAF forhandler hele tiden står til din rådighed og kan udføre DAF MultiSupport tjenesterne. Din egen forhandler udfører DAF MultiSupport tjenesterne, da han eller hun kender dine køretøjer, din forretning og dine krav og dermed kan give din virksomhed den bedst mulige support.
 • Kan jeg få udført mit vedligeholdelses- og reparationsarbejde på alle DAF værksteder med en DAF MultiSupport aftale?
  Da din DAF MultiSupport aftale er indgået med DAF Trucks N.V., kan du vælge vores nationale aftale for altid at have et DAF værksted i nærheden til at udføre tjenester når og hvor du vil med maksimal fleksibilitet i forhold til planlægning.
 • Er prisen på en DAF MultiSupport aftale sikret over tid?
  Du kan enten angive en indeksreguleret pris, som regelmæssigt revideres, eller en inflationsbeskyttet pris, som vil forblive den samme under hele aftalens gyldighed.
 • Hvad hvis jeg ønsker at ændre min aftale?
  Hvis du beslutter at ændre din DAF MultiSupport aftale, skal du sørge for at underrette DAF Trucks, så der kan træffes foranstaltninger for at sikre, at du kan drage fordel af vores kvalitetstjenester og få mest muligt ud af din lastbil. Når en DAF MultiSupport aftale revideres, skal prisen muligvis justeres.
 • Hvorfor skal jeg købe en DAF MultiSupport aftale?
  Med en DAF MultiSupport aftale har du komplet finansiel styring til en fast, forhåndsaftalt pris, optimeret køretøjsydeevne, maksimal oppetid og en øget gensalgsværdi, da du drager fordel af vores fleksible tilbud.
 • Hvordan kan DAF MultiSupport øge min lastbils restværdi?
  DAF MultiSupport sikrer det højeste niveau af service til dine køretøjer. Værdien af at få udført vedligeholdelse og reparationer på din lastbil, udført i henhold til DAF's standarder med brug af originale DAF reservedele, viser sig ikke kun gennem større pålidelighed og holdbarhed, men vil også blive afspejlet i en øget gensalgsværdi. DAF garanterer en højere restværdi med DAF MultiSupport.
 • Hvor fleksible er DAF MultiSupport pakkerne?
  Pakker er bygget op af produkter, som kan variere pr. pakke. Du har mulighed for at vælge flere produkter; hver pakke har et forskelligt udvalg af ekstraudstyr, som du kan vælge imellem. Med fleksibiliteten i vores DAF MultiSupport serviceprogram og kvaliteten af organisationen bag det kan vi tilbyde den bedste løsning til hver enkelt kunde.
 • Hvad er DAF International Truck Service?
  I tilfælde af havari eller andre uforudsete situationer kan du have fuld tillid til DAF International Truck Service (ITS) og den omfattende DAF serviceorganisation i hele Europa: 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året. De erfarne medarbejdere leverer den hjælp, du behøver for at få din lastbil i gang igen med mindst mulig forsinkelse, på ti forskellige sprog.