DAF XD Electric

Alternative brændstoffer og drivlinjer

DAF's bæredygtige løsninger til vejtransport

 

DAF tager dig med på vejen mod en endnu renere fremtid

Der var engang en, der sagde, at vi ikke har arvet jorden fra vores forfædre, men at vi låner den fra vores børn. Vi har alle et fælles ansvar for at passe på vores smukke planet, så vi kan give den videre til vores børn og kommende generationer.

Hvis vi fokuserer på transportsektoren, er der ingen tvivl om, at alle parter, herunder lastbilproducenter og transportvirksomheder, gør deres yderste for at reducere deres CO2-udledning og mindske deres indvirkning på miljøet, herunder luftkvaliteten i vores byer.

 
 

Flere teknologier

DAF og dets moderselskab PACCAR er fokuseret på at introducere og udvikle nye løsninger til ren og bæredygtig vejtransport. Da der ikke findes én løsning, som passer til alle transportopgaver, arbejder vi på flere forskellige løsninger: fra fuldt elektriske køretøjer til hybridkøretøjer og fra brintmotorer til brintbrændselsceller.

Samtidig vil forbrændingsmotoren blive endnu renere og mere bæredygtig, især når den drives af affaldsbaserede HVO-brændstoffer eller, lidt længere ude i fremtiden, af vedvarende såkaldte e-brændstoffer.

Uanset hvilken teknologi der er bedst egnet til din virksomhed, er DAF din betroede partner i energiomstillingen, som er klar til at samarbejde med dig om at udvikle dine bæredygtige transportløsninger. Dette omfatter en komplet pakke af opladere til elektriske køretøjer, dedikerede chaufførkurser og omfattende rådgivning om, hvordan du bedst planlægger og integrerer nye teknologier i dine transport- og planlægningsopgaver.

DAF. Din betroede partner i energiomstillingen.
Nu og i fremtiden.

Drivelines
 
 
 
On-the-road-to-even-cleaner-road-transport

På vejen mod en renere fremtid

Vi skal fokusere på at reducere CO2. Det er en global udfordring. Derudover skal vi gøre noget ved luftkvaliteten i vores byer, herunder NOx- og partikeludledningen. Det er en lokal udfordring.