DAF-Used-Trucks-First-Choice_2016271-HR-teaser

Er du på udkig efter en brugt lastbil?

 
 
 

Hvis du ikke vil købe en ny lastbil, men ønsker at køre af sted i en driftssikker lastbil uden at gå på kompromis med kvaliteten, er det en god løsning at købe en brugt DAF lastbil. På denne måde får du ikke blot en kvalitetslastbil, men kan samtidig udnytte de samme tjenesteydelser, som du ville kunne med en ny model.  

 

"First Choice"

Med DAF Used Trucks får du mulighed for at vælge "First Choice". Det er et kvalitetsmærke, som DAF opererer med, og som betyder, at den lastbil, du får, opfylder et antal kriterier – eller mere præcist 10 erklæringer:

  • Lastbilen er mindre end fem år gammel
  • Lastbilen har kørt under 500.000 kilometer
  • Lastbilens tilstand er "som ny"
  • Lastbilen har en dokumenteret vedligeholdelseshistorik
  • Lastbilen kommer med en komplet testrapport
  • Lastbilen har overgået alle 200 point på DAF's tjekliste
  • Alt vedligeholdelses- og reparationsarbejde udføres før overdragelse
  • Lastbilen er klar til brug med det samme
  • Der er mulighed for at indgå en vedligeholdelses- eller finansieringsaftale
  • Du får 1 års Euro 6 garanti

 

DAF Used Trucks teaser
 

 

Hvor kan jeg købe en brugt DAF lastbil?

 

DAF har et antal servicecentre med ekspertise i brugte lastbiler på tværs af Europa. Disse centre får hele tiden nye forsyninger af brugte køretøjer. De har alle en sporbar servicehistorik. Specialisterne på DAF servicecentrene for brugte lastbiler er fuldt uddannet, så de kan give dig de bedste råd, når du skal vælge en brugt lastbil til netop dit behov. De fleste af vores brugte køretøjer er 3 til 5 år gamle og har været i drift under vesteuropæiske vej- og vejrforhold.

 

 
DAF-Used-Trucks-First-Choice

Kan jeg skræddersy en brugt lastbil til mine behov?

Vil du have en brugt DAF lastbil i din virksomheds farver? Eller er der visse dele af lastbilen, som du ønsker at skræddersy til dine behov? Der er også masser af muligheder her. Kontakt din DAF forhandler for at få mere at vide om mulighederne.

 
 
 

Mere end bare en brugt kvalitetslastbil


En brugt kvalitetslastbil fra DAF kan tilbyde alt, hvad du skal bruge, og mere til. Alle DAF lastbiler bakkes op af en international forhandler- og serviceorganisation, hvilket sikrer dig professionel support og service, finansiering, hurtig levering af reservedele samt passende bjærgningstjenester.

Finansiering af brugte lastbiler

PACCAR Financial – din finansierings- og leasingpartner, når det drejer sig om brugte DAF lastbiler – tilbyder en omfattende pakke af finansieringsmuligheder til kunder, der ønsker at arbejde med DAF køretøjer, som kun er lidt brugt.

Læs mere

Reparation og vedligeholdelse

DAF MultiSupport hjælper dig med at få endnu mere ud af din brugte lastbil. Vores reparations- og vedligeholdelsespakker tilbyder en skræddersyet serviceløsning til ethvert køretøj i op til 8 år.

Læs mere

Havariassistance

Løber du ind i problemer på vejen med din brugte DAF lastbil? Så er det rart at vide, at du altid kan regne med hjælp fra DAF's bjærgningstjeneste.

Læs mere

Reservedele og tilbehør

Er du på udkig efter reservedele eller tilbehør til din brugte lastbil? Vi tilbyder en bred vifte af originale DAF dele med den rette produktkvalitet og pris til alle køretøjer uanset alder.

Læs mere
DAF Services