Anhalt
Anhalt Logistics

Anhalt Logistics: Sagen er klar!

 

Væsketransportspecialisten Anhalt Logistics tilbyder med egne ord deres kunder ”væskeløsninger”. 

Den nyeste DAF XF generation yder et vigtigt bidrag til at sikre det ensartede flow af tjenesteydelser til virksomhedens kunder. Lastbil- og anhængerkombinationen, der benyttes af væsketransportspecialisten, Anhalt Logistics fra Tyskland, ses ofte overalt på vejene i Europa. Med brændstoføkonomien som deres førsteprioritet kom det ikke som en overraskelse, at Anhalt gerne ville vide, om den nye XF kunne forbedre brændstofforbruget og komfortniveauet i andre lastbiler. ”Vi formodede, at vi allerede havde de mest økonomiske og chaufførvenlige lastbiler på vejen.”

 

 
 

Marco Bielefeld, chauffør
"I begyndelsen var vi overraskede over det lave motoromdrejningstal i den nye XF"

Ove Thomsen, instruktør
Ud af syv forskellige europæiske lastbilproducenter vil jeg altid vælge DAF.”

 
 

Med lanceringen af deres nye XF generation af erhvervskøretøjer påstod DAF dristigt, at en brændstofbesparelse på op til 7 % ville være realistisk. Anhalt Logistics bad instruktør Ove Thomsen og chauffør Marco Bielefeld om at undersøge, om disse påstande var velbegrundede. Thomsen og Bielefeld tog udfordringen op og kørte ud på deres faste ruter med begge deres standardkøretøjer og den nye XF model.

Lavt motoromdrejningstal

"Allerede fra første færd var vi overraskede over det lave motoromdrejningstal i den nye XF – hvilket giver en meget mere afslappet følelse bag rattet," siger Bielefeld. "Samtidig kan du stadig fornemme det betydelige kraftoverskud. Den nye XF accelererede tilmed uden problemer – med superlette gearskift, der gør hele oplevelsen ubesværet.” 

Meget mere økonomisk

Thomson var endnu mere imponeret og havde særligt ros til brændstofforbruget: "Under de samme forhold forbrugte den nye XF gennemsnitligt 23 liter pr. 100 kilometer. Det er en betydelig besparelse på fem liter sammenlignet med lastbiler af andre mærker, som normalt kører denne rute!"

 

Anhalt side view
 
 
Anhalt-DAF-steering-wheel

Enestående

"Når du stiger ombord i det store DAF førerhus, vil du blot ønske, at du kunne køre med det samme", siger chaufføren, Bielefeld. "Hver eneste kontakt sidder nøjagtigt, hvor du forventer det, og udtræksbordet er ganske enkelt enestående. Det samme gælder de komfortable sæder, den store seng og det høje udstyrsniveau."

Nye standarder

Direktørerne Heino og Thies Anhalt er ikke mindre entusiastiske og har allerede bestilt 57 nye XF'er. "XF har udviklet sig til et førsteklasses køretøj, som sætter nye teknologiske standarder. Økonomisk er det en bemærkelsesværdig forbedring på en allerede meget brændstoføkonomisk lastbil, og alligevel bevarer den alle fordelene fra den forrige model, såsom solid byggekvalitet, chaufførtække og driftssikkerhed."

 
 

Fakta og tal

Anhalt Logistics 

colleagues_rgb_outline

430

Medarbejdere

services_fleet_rgb_outline

210

Lastbiler

trailers

400

Anhængere

 
anhalt.de
 

 

Andre historier: