Når dimensionerne får plads, bliver noget unikt født

 

Europa-Kommissionen har indført nye regler for masse og dimensioner med det formål at flytte grænserne både med hensyn til emissioner (CO2), trafiksikkerhed og chaufførkomfort. DAF er den første af alle europæiske lastbilfabrikanter, der introducerer en helt ny generation af lastbiler med et meget attraktivt og meget aerodynamisk design, der udnytter den ekstra frihed, som den nye lovgivning giver.

Klassens førende effektivitet, sikkerhed og chaufførkomfort mødes i den banebrydende New Generation DAF. Derfor er de blevet kåret som ‘International Truck of the Year 2022’, den mest prestigefyldte anerkendelse i lastbilbranchen.

ITOY logo
 
 

Stor, større, størst

New Generation XF, XG og XG+ er DAF’s nye generation af lastbiler til langturstransport og tung transport. Ved at udnytte de nye europæiske regler for dimensioner og masser fuldt ud udmærker alle førerhusvarianter sig ved et smukt og meget aerodynamisk design. Derudover byder de på masser af kabineplads, hvilket giver en uovertruffen chaufførkomfort.

 
 
Transport-Efficiency-lower-fuel-consumption-rgb-outline-blue

10%

lavere brændstofforbrug

DAF Driver truck

12.5

m³ volumen i førerhus

Transport-Efficiency-higher-vehicle-availability-rgb-outline-blue

200,000

km serviceinterval

 
 
ITOY-award-line-up-2023
Virtual Experience banner

DAF Virtual Experience

Oplev New Generation DAF lastbiler, tag en virtuel prøvetur, og opdag mange flere aktiviteter i DAF Virtual Experience!

Besøg
 

Udviklingsstrategi

New Generation DAF lastbiler er fuldt ud afstemt med målsætningerne i de nye EU-bestemmelser for masser og dimensioner og er udviklet med fuldt fokus på de vigtigste udviklingskriterier: indførelse af en ny branchestandard for effektivitet, sikkerhed og chaufførkomfort.

 
AR-app-visual

Oplev den nye generation DAF i den virkelighedstro app

Få mere at vide på YouTube

Download appen

Download appen i App Store eller Google Play nu!

App Store Google Play

 
 
 

Fremtidssikret

Den verden, vi lever i, forandrer sig. Behovet for at reducere CO2-emissionerne på grund af klimaændringer, forbedre luftkvaliteten i byområder og øge trafiksikkerheden, især for sårbare trafikanter, går hånd i hånd med manglen på chauffører og behovet for at tiltrække gode og professionelle chauffører.

New Generation XF, XG og XG+ er DAF’s reaktion: en komplet serie af langturskøretøjer, der starter fremtiden og introducerer en ny æra inden for transporteffektivitet, sikkerhed og chaufførkomfort. New Generation DAF repræsenterer en helt ny og ekstremt energieffektiv køretøjsplatform, der er fuldt forberedt til fremtidige energibærere, mens de ultramoderne dieselmotorer er klar til de nyeste generationer af biobrændstof og fremtidige e-brændstoffer.

 

 

 
DAF XF H2 Innovation Truck

Truck Innovation Award 2022

Et godt eksempel på en ny generation af alternative drivlinjer er den nye XF H₂ Innovation Truck med brintforbrændingsmotorteknologi, som DAF er ved at udvikle, og som blev hædret med "Truck Innovation Award 2022".