Enestående chaufførkomfort

 

Fra drivlinjen til affjedringen, fra kabineinteriøret til sæderne og køjerne. Vi har udnyttet alle muligheder for at give fremragende chaufførkomfort. Resultatet er den mest jævne køretur på markedet kombineret med det bedste miljø til kørsel, afslapning og søvn. Den nye generation af DAF starter en ny æra inden for chaufførkomfort.

Digital display

Det centrale display kan tilpasses efter chaufførens behov

 
dashboard

Kan konfigureres til personlige præferencer 

Blikfanget på instrumentbrættet er det fuldt digitale 12" store display, der giver chaufføren et hurtigt overblik over alle køretøjsrelaterede oplysninger. Chaufføren kan nemt vælge et moderne klassisk design samt det ønskede informationsniveau vha. fingerhjulet på rattet. Det centrale display kan konfigureres til hver chaufførs personlige præferencer og smag.

Det ekstra 10" store display (ekstraudstyr) er placeret til højre for rattet og giver mulighed for telefonspejling, infotainment, navigation og meget mere. DAF Infotainment System fås i tre forskellige varianter: Standard, Luxury og Exclusive, som giver et stadig større niveau af digital radio, streamingtjenester, navigation, kameravisninger, DAF Connect og tredjepartsapps. Muligheden for at konfigurere DAF Infotainment System i henhold til personlige præferencer hjælper med at skabe det perfekte miljø for chaufføren.

 
 

Fremragende køreegenskaber

Takket være det høje moment ved lave omdrejninger leverer PACCAR MX-11 og MX-13 motorerne fremragende køreegenskaber. Derudover gør den nyeste generation af automatiserede TraXon-gearkasser det meget nemmere at manøvrere.

Jævnere end nogensinde før

Den øgede førerhuslængde udnytter et nyt frontchassis med stor torsionsstivhed og lav vægt og bidrager dermed til en enestående chaufførkomfort. Dette understøttes også af den nye førerhusaffjedring med et nyt dæmperdesign og af en bagakselaffjedring med en ny geometri. Den nye generation af DAF lastbiler tilbyder overlegne køre- og manøvreegenskaber.

Stille, meget stille

De ekstremt lave støj-, vibrations- og hårdhedsniveauer i førerhuset bidrager markant til den unikke komfort i den nye generation af lastbiler. Også inden for dette område har XF, XG og XG⁺ sat en ny branchestandard.

Driveability
 
DAF-New-Genaration-DAF-dafshop-header_Banner-1920

Opdag de nyeste produkter i DAF kollektionen

Besøg vores DAF webshop med merchandiseprodukter, og se et bredt udvalg af New Generation DAF T-shirts, kasketter, miniaturemodeller og mange andre gaveartikler.

Besøg webshoppen