DAF dealer network

DAF forhandlerorganisation

Typer de distributører DAF

DAF-forhandlernetværket består af forskellige typer certificerede forhandlere, mange med mere end en funktion.

 
Dealer advice

DAF forhandlere

DAF forhandlere er specialister i salg af nye og brugte køretøjer. Salgsfolkene er transportkonsulenter, der anvender den mest moderne software og en omfattende viden og erfaring til præcist at bestemme de påkrævede specifikationer til en bestemt type anvendelse. Når et køretøjs specifikationer er færdigbeskrevet, bliver køretøjet bestilt direkte fra DAF i Eindhoven. Efter det, er oplysninger om status og leveringstid for det bestilte køretøj altid tilgængelige online.

 
 

DAF Service Partners

DAF Service Partners er klar til at hjælpe dig med alt, der vedrører vedligeholdelse og reparation. De har det mest avancerede DAVIE diagnosticeringsudstyr og et højt kvalificeret servicepersonale. De kan også hjælpe dig med vedligeholdelse og reparation af andre lastbilsfabrikater. Som en del af TRP programmet har DAF Service Partners universaldele på lager. Selv om du selv står for vedligeholdelsen af din vognpark, er din DAF forhandler den rette samarbejdspartner for dig. Ikke kun til at levere DAF dele, men også til dine forbrugsmaterialer til værkstedet samt værktøj og dele til dine anhængere, læsselifte og karosseri.

Mechanic with DAVIE
 
 
DAF-International-Truck-Service

DAF Service Support Points

Ud over DAF forhandlere og DAF Service Partners vil du også, i et begrænset antal lande, kunne finde en række DAF Service Support Points, som fungerer sammen med DAF Service Partners for at kunne imødekomme dine vedligeholdelses- og reparationsbehov.

 
 

DAF Coach & Bus Service Partners

DAF har også et netværk af 150 specialiserede "DAF Coach & Bus Service"-partnere (DAF turistbus- og rutebusforhandlere), som er strategisk placeret langs med hovedfærdselsårerne i Europa. De er specialiseret i vedligeholdelse og reparation af specifikke buskomponenter, f.eks. toiletfaciliteter, catering og indbygget lyd- og videoudstyr.

DAF coach and bus
 
 
PPFS

PACCAR Parts Fleet Service-forhandlere™

Forhandlere, der deltager i PACCAR Parts Fleet Services™, leverer service til internationale vognparker, der kører over hele Europa. Reservedele, der bestilles på tværs af Europa, kan samles på én faktura. Ét program, én maksimumpris, én faktura.

PACCAR Parts Fleet Services dealers
 
 

TRP butikker

TRP butikker leverer reservedele og service i høj kvalitet til alle mærker af lastbiler og anhængere. Du kan trygt regne med gennemsigtighed, op til 2 års garanti og brugen af dele af høj kvalitet i enhver TRP butik. TRP dele er TNO-, TÜV- og QBT-certificerede og er blevet testet under de mest ekstreme forhold. Det er det, der adskiller TRP dele fra dele fra andre udbydere.

TRP Truck & Trailer Parts Stores
TRP store