DAF Electric serie

Elektriske køretøjer

Løsninger til emissionsfri transport

 

Fremtidssikret

Flere og flere europæiske kommuner beslutter, at de indre byer fremover kun vil være tilgængelige for emissionsfrie køretøjer, og her spiller fuldelektriske lastbiler en vigtig rolle. Fuldelektriske løsninger giver også transportsektoren mulighed for at gøre sit for at hjælpe med at imødekomme udfordringerne vedrørende global opvarmning og lokal luftkvalitet.

 
 
 

DAF leverer en komplet løsning

DAF er førende leverandør af elektriske lastbiler. Vi var en af de første europæiske lastbilproducenter til at lancere en fuldelektrisk lastbil. Men for DAF handler elektrisk kørsel om meget mere end blot at finde den rigtige lastbil til et bestemt formål. Elektrisk kørsel handler også om effektive ladesystemer, robuste elektriske motorer, elektriske kraftudtag og meget mere. Det hele starter med en omfattende behovsanalyse. En af vores specialister inden for elektriske køretøjer bruger avancerede rutesimuleringsprogrammer til at vise dig, hvordan brug af en elektrisk lastbil faktisk vil se ud i din daglige forretning – til dine ruter, planlægning af dine ture og styring af din vognpark.

 
 

Gennemprøvet teknologi

Det er vigtigt at huske på, at teknologien bag elektriske drivlinjer er blevet grundigt testet. DAF har nu i flere år leveret fuldelektriske lastbiler og har fået flere hundredetusinde kilometers praktisk erfaring. Den fantastiske kvalitet og driftssikkerhed, som DAF er berømt for, kendetegner også vores elektriske køretøjer.

 
Contargo Containerlogistiek Employee

Opladning ved en hjemmestation

Elektriske lastbiler er den perfekte løsning til distribution i de indre byområder. Om natten vender lastbilerne tilbage til hjemmebasen, hvor batterierne kan oplades helt. Moderne batterier understøtter en geografisk rækkevidde, der normalt er mere end tilstrækkelig til en dag med almindelig brug. Elektriske lastbiler er også perfekte til pendulkørsel – kontinuerlig flytning af varer mellem faste steder. Batterierne kan oplades, både mens anhængeren eller karosseriet er læsset eller ulæsset, hvilket øger transporteffektiviteten.

 

Reduceret CO2-aftryk

Ved brug af grøn energi kan elektriske lastbiler også reducere CO2-aftrykket i dine transportopgaver og hjælpe dig med at nå dine bæredygtighedsmål. Desuden er de elektriske drivlinjer meget støjsvage, hvilket er perfekt til leveringer om aftenen eller om natten.

 
DAF-Electric-truck-and-charger

Ladesystemer

DAF er klar til at hjælpe dig med at vælge de rigtige ladesystemer til dine batterier. Vi arbejder tæt sammen med førende leverandører, og der er et bredt udvalg af ladestationer og kapaciteter. Vi udvikler også tilpasset træning, der hjælper dine chauffører med at få mest muligt ud af din elektriske lastbil. Dette er blot endnu et eksempel på, hvordan DAF gør mere end blot at levere de bedste lastbiler.

Ladestationer til elektriske koretojer
 

Disse kunder kører allerede i en DAF Electric

DAF CF and LF Electric

Tallene siger det hele

Det er rigtigt, at elektriske lastbiler stadig er dyrere end deres dieseldrevne modparter, men det er værd at undersøge, hvilke lokale og nationale tilskud der er tilgængelige. Det er også vigtigt at finde ud af, hvordan du kan drage fordel af lavere energiomkostninger. Uanset hvordan du ser på det, vil en elektrisk lastbil i sidste ende give dig ubegrænset adgang til miljøzoner, både nu og i fremtiden. Støjsvage, emissionsfrie lastbiler viser også din virksomheds forpligtelse over for miljøet. Desuden er de gode for din forretning og for den verden, vi lever i.

 
 
 

 

“Planlægning og kørsel med elektriske lastbiler kræver en anden tankegang. Man skal sikre sig, at opgaven passer til lastbilen, og ikke omvendt. For at bruge lastbilen optimalt er det vigtigt, at man kan genoplade batterierne under af- og pålæsning. Den elektriske lastbil kan være et fremragende alternativ i forbindelse med bykørsel.”

 

Eveline Manders
Tinie Manders Transport

 

Eveline Manders
 
 

Relaterede oplysninger