DAF Connect visual

DAF Connect

DAF Connect er en platform, der gør det muligt for dig at overvåge din vognparks præstation, når det passer dig, uanset hvor du befinder dig.

 

Større rentabilitet gennem større indsigt 

 

DAF Connect er en platform, der gør det muligt for dig at overvåge din vognparks præstation, når det passer dig, uanset hvor du befinder dig.

Du kan bruge denne intelligente og brugervenlige platform til at holde styr på dine logistikprocesser – og til at få det bedste ud af dine medarbejdere og dine køretøjer. DAF Connect giver dig opdaterede oplysninger om dine chauffører, lastbiler og logistikprocesser. Disse data hjælper dig med at øge køretøjstilgængeligheden, reducere dine driftsomkostninger og optimere den logistiske effektivitet.

 

Kontakt DAF Connect for at få yderligere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om DAF Connect. Indsend dit spørgsmål via formularen til anmodning om oplysninger.

Læs mere om DAF Connect
 
DAF Connect Contact person
 
 

Overvåg

DAF Connect giver dig indsigt i realtid i, hvordan din chauffør præsterer, og i status og ydeevne for dit køretøj, når som helst og hvor som helst. Det eneste, du skal bruge, er en pc eller bærbar computer. 

Reagér

DAF Connect sporer den aktuelle placering af dine køretøjer og giver dig indsigt i ydeevne og ruter. Du kan nemt se alle afgangs- og ankomsttider, så du kan optimere brugen af dine køretøjer og dermed øge din produktivitet. 

 

Forudse

Med udgangspunkt i oplysningerne fra DAF Connect kan vedligeholdelse tilpasses endnu mere præcist til netop din vognpark og forretningsmodel. Din DAF forhandler understøtter dig proaktivt ved at planlægge og udføre vedligeholdelse og reparationer, når det passer dig. 

 
DAF-connect-infographic-02

DAF Connect i detaljer

 

 

DAF Connect er en platform designet til at øge køretøjstilgængeligheden, reducere driftsomkostningerne, forbedre effektiviteten og maksimere den logistiske fleksibilitet. DAF Connect portalen viser direkte de oplysninger, som er vigtige for din virksomhed, uanset størrelsen på din vognpark.

Hvis du vælger denne valgmulighed, får du 36 måneders adgang til DAF Connect portalen, som byder på flere moduler, så du kan komme i gang lige med det samme.
Anmod om adgang til DAF Connect portalen -> 

 

 
DAF-connect-sales-advice-icon
Dashboard

Vognparkstyringssystemet indsamler oplysninger i realtid og viser dem online på et overskueligt og brugervenligt dashboard, som du kan tilpasse ved at vælge de moduler, der er vigtige for dig.

DAF-connect-lower-fuel-consumption-icon
Brændstofrapporter

Chaufførrapport- og køretøjsrapportmodulerne giver dig et løbende overblik over, hvordan chaufføren kører, og over lastbilens brændstofforbrug. Du kan konfigurere disse rapporter, så de passer til dine behov.

DAF-connect-higher-return-per-kilometre-icon
ECO Score-kort

Evalueringen af de enkelte chauffører er nu endnu bedre; ECO Score-kortet giver dig mulighed for at sammenligne kørselsadfærd i detaljer og overvåge mål.

DAF-Connect-Alert
Advarsler

Du modtager realtidsrapporter, i tilfælde af at en forudbestemt begivenhed indtræffer for chaufføren eller køretøjet, f.eks. afvigelser med hensyn til hastighed, rute, placering og brændstofforbrug.

DAF-connect-needs-lower-operational-costs-icon
Brændstofniveauafvigelse

Målet er at fastholde kontrollen over brændstofforbrug og afkast pr. kilometer. Hvis niveauet i en individuel lastbils brændstoftank afviger fra din prognose, enten positivt eller negativt, giver DAF Connect dig besked.

DAF-connect-higher-vehicle-availability-icon
Køretøjssundhed

For at sikre, at din vognpark altid er i bedst mulig stand, modtager du øjeblikkelige opdateringer om mulige afvigelser

 
 

Reaktioner fra DAF Connect

kunder om DAF Connect vognparksstyringssystemet: 

 
Fleet manager

Dine lastbildata i din egen løsning?

Den åbne platform fra DAF Connect er designet til at leve op til sit navn. Din egen vognpark leverer relevante data via en central database, så du nemt kan integrere DAF Connect i dine eksisterende vognparksstyringsløsninger.

Dataene er tilgængelige i rFMS-standard; dette er en ACEA-industristandard, som gør det nemt at dele data med eksisterende applikationer i et fast format. Derfor er den åbne platform også velegnet til en blandet vognpark – gode nyheder, hvis du har investeret i et vognparksstyringssystem, men stadig ønsker at bruge producentens data. Dette giver en enestående fleksibilitet og er, hvad vi mener med DAF Transport Efficiency: Vi gør alt for at hjælpe dig med at opnå det største afkast pr. kilometer.

Læs mere om DAF Connect