New-Generation-DAF-Electric

New Generation DAF XD Electric

Nulemissionskørsel

 

Kombinerer det bedste fra begge verdener

Den prisvindende New Generation DAF XD fås nu med en yderst effektiv elektrisk drivlinje. DAF XD Electric er bygget på den samme platform med fokus på effektivitet, sikkerhed og direkte udsyn og tilbyder det bedste fra begge verdener: den bedste DAF, der nogensinde er bygget, med avanceret teknologi, der bidrager til en mere bæredygtig fremtid. Avancerede sikkerhedsfunktioner. Avanceret drivlinje. Enestående chaufførkomfort. Lavt monteret førerhus. Egenskaber, der gør XD Electric ideel til distribution i byer og regionalt. En allround transportløsning til nulemissionsanvendelser.

 

Avancerede elektromotorer

De avancerede DAF XD Electric lastbiler drives af de effektive og pålidelige PACCAR EX-D1 og PACCAR EX-D2 elektromotorer med permanent magnet, som leverer effekter fra 170 kW/230 hk til 350 kW/480 hk.  For perfekt tilpasning af disse elektriske køretøjer til dine behov og anvendelser stilles der et komplet udvalg af batteripakker til rådighed. Batteripakkerne har fra 2 og op til 5 strenge, hvilket resulterer i en rækkevidde på over 500 ‘emissionsfri’ kilometer på en enkelt opladning. Som følge heraf kan lastbilerne via optimal køretøjs- og opladningsplanlægning køre 1.000 fuldt elektriske og imponerende kilometer om dagen.

DAF-XD-Electric-FAN-LHD-ghostview
Køretøjstype E-Motor Motoreffekt Drejningsmoment Antal strenge Effekt fra batteripakke
DAF XD Electric PACCAR EX-D1 170 kW (230 hk) 930 Nm 2 til 5 strenge 210 kWh til 525 kWh
DAF XD Electric PACCAR EX-D1 220 kW (300 hk) 930 Nm 3 til 5 strenge 315 kWh til 525 kWh
DAF XD Electric PACCAR EX-D1 270 kW (370 hk) 930 Nm 3 til 5 strenge 315 kWh til 525 kWh
DAF XD Electric PACCAR EX-D2 270 kW (370 hk) 1370 Nm 3 til 5 strenge 315 kWh til 525 kWh
DAF XD Electric PACCAR EX-D2 310 kW (420 hk) 1370 Nm 4 eller 5 strenge 420 kWh eller 525 kWh
DAF XD Electric PACCAR EX-D2 350 kW (480 hk) 1370 Nm 4 eller 5 strenge 420 kWh eller 525 kWh
 
New-Generation-DAF-Electric

Opbyggervenlig

Takket være en fleksibel og modulopbygget batteripakkeløsning på chassiset tilbyder New Generation DAF XD Electric brancheførende karosseribyggervenlighed. Batteripakkerne kan tilpasses optimalt til køretøjets anvendelse, så der er rigelig plads til f.eks. opbygning med sidelæsning og kranben. Et 650 V e-kraftudtag fås som ekstraudstyr til drift af hjælpeudstyr som f.eks. en elektrisk køleinstallation til temperaturstyrede transporter eller en elektrohydraulisk kran. Dette eliminerer behovet for en separat generator.

 
New-Generation-DAF-Electric-XD

Hurtig DC-opladning som standard, AC-opladning som ekstraudstyr

New Generation XD Electric kan hurtigt oplades med en effekt på op til 325 kW, hvilket gør det muligt at oplade en 3-strengs batteripakke fra 0 til 80% af dens kapacitet på lidt over 45 minutter. Selv den største batteripakke kan oplades helt fra tom til 100% på mindre end 2 timer.

En indbygget oplader fås som ekstraudstyr med mulighed for vekselstrømsopladning på op til 22 kW. Dette giver størst mulig fleksibilitet ved betjening af køretøjet, selv i fjerntliggende områder.

Vi understøtter din overgang til elektrisk kørsel

Vores DAF forhandlere står til rådighed med individuel salgsrådgivning baseret på avancerede rutesimuleringsmodeller for en problemfri konvertering til emissionsfri e-lastbiler. Derudover tilbyder de driftssupport via et komplet udvalg af førsteklasses PACCAR opladere, der er perfekt tilpasset de nye XD Electric lastbiler.

Det omfattende sortiment omfatter faste ladeløsninger med en effekt på op til 50 kW med normal AC-strøm og op til 350 kW til ultrahurtig DC-opladning. Derudover tilbydes også mobile opladere, der giver maksimal fleksibilitet.

 
DAF-Electric-truck-and-charger

Ladesystemer

DAF er klar til at hjælpe dig med at vælge de rigtige ladesystemer til dine batterier. Vi arbejder tæt sammen med førende leverandører, og der er et bredt udvalg af ladestationer og kapaciteter. Vi udvikler også tilpasset træning, der hjælper dine chauffører med at få mest muligt ud af din elektriske lastbil. Dette er blot endnu et eksempel på, hvordan DAF gør mere end blot at levere de bedste lastbiler.

Læs mere
 
 
 

Se hele sortimentet af DAF Electric lastbiler...

 
 
DAF XD Electric DVE

DAF Virtual Experience

Oplev New Generation DAF XD Electric, tag en virtuel prøvetur, og opdag mange flere aktiviteter i DAF Virtual Experience!

Besøg