DAF-Trucks-NV-HQ-mainbuilding

Om DAF

Hos DAF er vi stolte af hver eneste DAF lastbil, der forlader vores fabrik. Fordi vi ved, at vi har leveret en lastbil, der hjælper kunden med at drive hans eller hendes virksomhed. Fordi vi ved, at chaufføren vil sætte pris på den uforlignelige komfort og manøvredygtighed, som lastbilen byder på. Vores passion for lastbiler kommer til udtryk i hver eneste komponent og hver eneste detalje. Det er dét, der adskiller en DAF lastbil fra alle andre lastbiler.

Lær mere om DAF Trucks
 

DAF i Denmark

Postadresse:
Kokbjerg 1B, 1
6000 Kolding
Danmark 

Hovedtelefonnummer: +45 74 62 55 10

E-mailadresse: daf.danmark@daftrucks.com

> Kontakt DAF Trucks Danmark A/S

 
 
 
 
 
 

Miljøet i fokus

DAF går forrest, når det handler om at beskytte miljøet. DAF tilbyder et komplet udvalg af brændstofeffektive og ultrarene dieselmotorer, der lever op til de strengeste emissionsstandarders, og virksomheden var en af den første europæiske lastbilproducenter til at opfylde ISO 14001 miljøstandarden. Alle produktionsfaciliteter har opnået "Zero Waste to Landfill" status. Takket være implementeringen af de nyeste og mest avancerede teknologier er DAF's nye og ultramoderne lakeringsanlæg til førerhuse i Westerlo, Belgien, blot det seneste eksempel på, hvordan DAF viser vejen i forhold til at passe på og tage ansvar for miljøet.

Læs mere
 
DAF Sustainability
 
 
DAF new truck in 1952 factory

DAF's historie

DAF's rødder går tilbage til 1928, da Van Doorne-brødrene lagde grundstenen til det, der nu er den hurtigst voksende lastbilproducent i Europa.

Læs mere
 
PACCAR-range-XF-Euro-6-T680-579

PACCAR Inc. 

PACCAR er en førende global teknologiproducent inden for design, produktion og support af lette, mellemtunge og tunge højkvalitetslastbiler under mærkerne Kenworth, Peterbilt og DAFPACCAR designer og fremstiller også avancerede dieselmotorer, og derudover leverer virksomheden finansielle tjenesteydelser og informationsteknologi samt distribuerer lastbildele i forbindelse med deres primære forretningsområde. 

 

Gå til PACCAR inc.