New Generation DAF ITOY

New Generation DAF XF, XG og XG⁺

Den nye standard inden for effektivitet, sikkerhed og chaufførkomfort

Oplev det nu
 

Lær mere om vores DAF lastbiler

DAF kender din virksomhed og forstår, hvor vigtig effektivitet er for dig. Derfor tilbyder vi avancerede transportløsninger, der er skræddersyet til dit specifikke anvendelsesbehov. Vi tilbyder også en bred vifte af tjenesteydelser, der er med til at sikre maksimal udnyttelsesgrad. Disse er alle tilgængelige på ét sted: hos din DAF forhandler.

 
 
 
 
 
On-the-road-to-even-cleaner-road-transport

Alternative brændstoffer og drivlinjer

Global CO₂-udledning og lokal luftkvalitet – det er spørgsmål, der har betydning for hver eneste af os. Og det gælder også DAF. Derfor udvikler og tester vi mange nye og eksisterende teknologier på vejen mod endnu renere og mere bæredygtig vejtransport.

Læs mere
 

Vores DAF forhandlere vejleder dig 

Effektiv transport kræver mere end bare den perfekte lastbil. Derfor tilbyder vores DAF forhandlere en samlet transportløsning i form af en række professionelle tjenester og hjælper dig med at vælge det rette køretøj, arrangere finansiering og holde din vognpark i perfekt stand.

 
 
Bodybuilders-Info-header-CF-highlight-edges
Oplysninger om DAF opbygninger

Nem adgang til omfattende og opdaterede køretøjsoplysninger og monteringsvejledninger for faguddannede karosseribyggere og værksteder.

DAF-Components-Bus-and-coach-Engines-
DAF Components

Producerer du busser, turistbusser, terrængående køretøjer eller specialkøretøjer til landbrug og industri? DAF Components kan levere komponenter som motorer, aksler og førerhuse.