DAF Euro 6 modeludvalget

Øget drivkraft, utrolige brændstofbesparelser og optimale opbygningsmuligheder. Tilsammen giver det markedets største transporteffektivitet. Uanset om dine transportbehov ligger inden for langturs-, distributions- eller entreprenørkørsel. Uanset om du vil have en forvogn eller en trækker med to, tre eller fire aksler. Vores DAF lastbiler tilbyder den bedste løsning, der er skræddersyet til enhver opgave. Din DAF forhandler guider dig gennem udvælgelsesprocessen ved hjælp af avanceret software for at sikre, at specifikationerne passer præcis til dine behov.

 
 
 
 


Ultimativ transporteffektivitet

Inspireret af vores DAF Transport Efficiency-filosofi er alle vores lastbiler udstyret med en lang række innovationer, som hæver transport til et helt nyt niveau. Vi har optimeret drivlinjerne. De nyeste PACCAR motorer leverer enestående drivkraft med den højeste effektivitet. Et bredt udvalg af højtydende gearkasser leverer let gearskifte og fremragende manøvredygtighed. Og supereffektive bagaksler bidrager til bedre brændstoføkonomi. Samlet set giver det en brancheførende forbedring af brændstofeffektiviteten på op til 7% ved langturskørsel.

Brændstofforbrug 

7% lavere
brændstofforbrug

Nyttelast 

Op til 100 kg
højere nyttelast

Chaufførkomfort 

Fremragende
chaufførkomfort

Tilgængelighed af køretøj 

Højt køretøj
tilgængelighed

 
 

Vores DAF forhandlere vejleder dig 

Effektiv transport kræver mere end bare den perfekte lastbil. Derfor tilbyder vores DAF forhandlere en samlet transportløsning i form af en række professionelle tjenester og hjælper dig med at vælge det rette køretøj, arrangere finansiering og holde din vognpark i perfekt stand.

 
DAF Connect visual

Connected Services

Vognparksstyringsplatformen DAF Connect giver dig indsigt i, hvordan dine chauffører, dine lastbiler og dine logistikprocesser klarer sig lige nu og her. Oplysningerne er tilgængelige online 24 timer i døgnet, 365 dage om året, og hjælper dig med at øge køretøjstilgængeligheden, reducere dine driftsomkostninger og optimere din logistikeffektivitet.

Læs mere