DAF XF Electric

New Generation DAF XF Electric

Nulemissionskørsel

 

Klar til den fuldelektriske fremtid 

Flere og flere europæiske kommuner beslutter, at kun emissionsfri køretøjer fremover må køre i den indre by. Derfor kommer fuldelektriske lastbiler til at spille en hovedrolle for transportvirksomheder, der opererer i byområder. New Generation DAF XF lastbiler kan udstyres med en fuldelektrisk PACCAR e-drivlinje, der kan opfylde nye bestemmelser og bidrage til et sundere bymiljø. PACCAR e-drivlinjer er blevet gennemtestet og består af effektive og pålidelige e-motorer i kombination med et udvalg af kraftige batteripakker til skræddersyede løsninger. Det giver den største fleksibilitet og gør DAF XF Electric til den bedst mulige løsning til ‘emissionsfri’ distributions- og erhvervstransport.

 

Avancerede elektromotorer

De avancerede DAF XF Electric lastbiler drives af de effektive og pålidelige PACCAR EX-D2 elektromotorer med permanent magnet, som leverer effekter fra 270 kW/370 hk til 350 kW/480 hk. For perfekt tilpasning af disse elektriske køretøjer til dine behov og anvendelser stilles der et komplet sortiment af batteripakker til rådighed med en rækkevidde på næsten 500 ‘emissionsfri’ kilometer på en enkelt opladning.

DAF XF Electric ghostview
Køretøjstype E-motor Motoreffekt Drejningsmoment Antal batteripakker Effekt fra batteripakke
DAF XF Electric PACCAR EX-D2 270 kW (370 hk) 1370 Nm 3 til 5 pakker 315 kWh til 525 kWh
DAF XF Electric PACCAR EX-D2 310 kW (420 hk) 1370 Nm 4 eller 5 pakker 420 kWh eller 525 kWh
DAF XF Electric PACCAR EX-D2 350 kW (480 hk) 1370 Nm 4 eller 5 pakker 420 kWh eller 525 kWh
 
DAF XF Electric

Opbyggervenlig

Takket være en fleksibel og modulopbygget batteripakkeløsning på chassiset tilbyder New Generation DAF XF brancheførende karosseribyggervenlighed. Batteripakkerne kan tilpasses optimalt til køretøjets anvendelse, så der er rigelig plads til f.eks. opbygning med sidelæsning og kranben. Et 650 V e-kraftudtag fås som ekstraudstyr til drift af hjælpeudstyr som f.eks. en elektrisk køleinstallation til temperaturtransporter eller en elektrohydraulisk kran. Dette eliminerer behovet for en separat generator.

 
New-Generation-DAF-Electric-XD

Er du klar til at lade op?

Som en del af ‘nulemissionsløsningen’ tilbyder DAF et komplet sortiment af kvalitetsløsninger til opladning af batterier. Disse omfatter mobile opladere med effektniveauer fra 24 kW op til 40 kW, hvilket giver maksimal fleksibilitet. Faste ladestationer fås med effektniveauer fra 20 kW op til 360 kW, hvoraf sidstnævnte udgør en ultrahurtig løsning, der kan oplade køretøjer med fuld nominel effekt på mindre end to timer eller hurtigopladning af to køretøjer samtidig.

Fejlfri kommunikation

Integrationen med DAF's fuldelektriske lastbiler, opladningshardwaren og netværkssoftwaren udføres af DAF og DAF's partnere, som har op til ti års erfaring inden for avanceret opladningsteknologi. Vi vil om nødvendigt foretage vurderinger af anlægsområder, energimodellering og ingeniørarbejde på jeres område. Vi vil også vedligeholde opladningsudstyret. Dette sikrer fejlfri kommunikation mellem lastbilerne og opladerne.

 
 
 
 

Se hele sortimentet af DAF Electric lastbiler...