FLEX CARE

En DAF MultiSupport Flex Care pakke dækker omfattende forebyggende vedligeholdelse og påkrævede reparationer på hele køretøjet herunder slitage. Denne komplette reparations- og vedligeholdelsespakke omfatter også som standard påkrævede reparationer af slitage samt International Truck Service med fleksibiliteten til at vælge mellem flere muligheder som f.eks. lovpligtige eftersyn, oliepåfyldning og pærer/sikringer.

DAF MultiSupport Flex Care holder dit køretøj i den bedste tekniske stand. Pakken tilbyder en fleksibel reparations- og vedligeholdelsesløsning til de fleste servicerelaterede aspekter af din lastbil.

 

Dit køretøj i den bedste tekniske tilstand

Obligatorisk vedligeholdelse

DAF MultiSupport sikrer det højeste niveau af service til dit køretøj. Dine køretøjer vil blive holdt i optimal stand, udført i henhold til DAF standarder, med brug af originale DAF dele, hvilket reducerer risikoen for nedbrud og den efterfølgende dyre effekt af forsinkelser.

Ingen dyre overraskelser

En DAF MultiSupport aftale giver dig mulighed for at kende dine omkostninger på forhånd, og du modtager en månedlig faktura på alt nødvendigt vedligeholdelses- og reparationsarbejde, hvilket betyder mindre administration.

Fuld reparation af køretøjer

Du behøver ikke at bekymre dig om reparation og vedligeholdelse af din lastbil. Vi sørger for, at dit køretøj holdes i den bedst mulige tekniske stand. Med en DAF MultiSupport Full Care aftale dækkes alle nødvendige reparationer på dit køretøj, hvilket giver dig fuldstændig økonomisk kontrol, så du kan fokusere på din virksomhed.

Uptime Plus

DAF Trucks står for pålidelighed, omkostningseffektivitet og kvalitet, men din lastbil kan stadig løbe ind i uventede problemer. For at give dig maksimal sikkerhed i forhold til mobilitet kan DAF MultiSupport Uptime Plus fås med DAF MultiSupport Flex Care og/eller Full Care: En udvidelse af vores reparations- og vedligeholdelseskontrakt, så du kan kombinere optimal køretøjsydeevne med den mest omfattende mobilitet. Hvis lastbilen havarerer, når du transporterer gods, giver DAF International Truck Service (ITS) dig øjeblikkelig assistance. Dit opkald bliver håndteret med den højeste prioritet.

DAF Services
 
 

Fleksible pakkeløsninger til faste priser

DAF MultiSupport hjælper dig med at få endnu mere ud af din vognpark. Vores pakker tilbyder en skræddersyet serviceløsning til ethvert køretøj i op til 8 år.

Care⁺ Xtra care Flex care Full care
Vedligeholdelse
Drivlinjerelaterede reparationer
Ikke-drivlinjerelaterede reparationer
Reparationer af slitage
Havariservice
Uptime Plus
Lovpligtige eftersyn
Opkoblingsfunktioner
Reporting
Andre produkter

Inkluderet

Ekstraudstyr

 
Download brochuren
 
 

Ofte stillede spørgsmål

 

 
 
 • Kan jeg få udført mit vedligeholdelses- og reparationsarbejde på alle DAF værksteder med en DAF MultiSupport aftale?
  Da din DAF MultiSupport aftale er indgået med DAF Trucks N.V., kan du vælge vores nationale aftale for altid at have et DAF værksted i nærheden til at udføre tjenester når og hvor du vil med maksimal fleksibilitet i forhold til planlægning.
 • Hvem skal jeg tale med?
  Med en DAF MultiSupport aftale underskriver du en aftale med DAF Trucks N.V. Den sikrer, at en højt kvalificeret DAF forhandler hele tiden står til din rådighed og kan udføre DAF MultiSupport tjenesterne. Din egen forhandler udfører DAF MultiSupport tjenesterne, da han eller hun kender dine køretøjer, din forretning og dine krav og dermed kan give din virksomhed den bedst mulige support.
 • Er prisen på en DAF MultiSupport aftale sikret over tid?
  Du kan enten angive en indeksreguleret pris, som regelmæssigt revideres, eller en inflationsbeskyttet pris, som vil forblive den samme under hele aftalens gyldighed.
 • Hvad hvis jeg ønsker at ændre min aftale?
  Hvis du beslutter at ændre din DAF MultiSupport aftale, skal du sørge for at underrette DAF Trucks, så der kan træffes foranstaltninger for at sikre, at du kan drage fordel af vores kvalitetstjenester og få mest muligt ud af din lastbil. Når en DAF MultiSupport aftale revideres, skal prisen muligvis justeres.
 • Hvorfor skal jeg købe en DAF MultiSupport aftale?
  Med en DAF MultiSupport aftale har du komplet finansiel styring til en fast, forhåndsaftalt pris, optimeret køretøjsydeevne, maksimal oppetid og en øget gensalgsværdi, da du drager fordel af vores fleksible tilbud.
 • Hvordan kan DAF MultiSupport øge min lastbils restværdi?
  DAF MultiSupport sikrer det højeste niveau af service til dine køretøjer. Værdien af at få udført vedligeholdelse og reparationer på din lastbil, udført i henhold til DAF's standarder med brug af originale DAF reservedele, viser sig ikke kun gennem større pålidelighed og holdbarhed, men vil også blive afspejlet i en øget gensalgsværdi. DAF garanterer en højere restværdi med DAF MultiSupport.
 • Hvor fleksible er DAF MultiSupport pakkerne?
  Pakker er bygget op af produkter, som kan variere pr. pakke. Du har mulighed for at vælge flere produkter; hver pakke har et forskelligt udvalg af ekstraudstyr, som du kan vælge imellem. Med fleksibiliteten i vores DAF MultiSupport serviceprogram og kvaliteten af organisationen bag det kan vi tilbyde den bedste løsning til hver enkelt kunde.
 • Hvad er DAF International Truck Service?
  I tilfælde af havari eller andre uforudsete situationer kan du have fuld tillid til DAF International Truck Service (ITS) og den omfattende DAF serviceorganisation i hele Europa: 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året. De erfarne medarbejdere leverer den hjælp, du behøver for at få din lastbil i gang igen med mindst mulig forsinkelse, på ti forskellige sprog.