St-Van-den-Brink-Testimonial-ermelo99375
St-Van-den-Brink-Testimonial-ermelo99377
St-Van-den-Brink-Testimonial-ermelo99408

St. Van den Brink

De nye CF og XF kører problemfrit, skifter godt, kraftigt drejningsmoment ved lavt omdrejningstal, og den har et lavt brændstofforbrug.

 

St. Van den Brinks flåde består af ca. 500 lastbiler, så det er utvivlsomt én af de største i Holland. De første nye CF og XF blev en del af flåden sidste år, og ejeren, Alex van den Brink, er meget glad for dem. "Den nye generation af DAF lastbiler er ikke blot utroligt brændstoføkonomisk, den medvirker samtidig til at fastholde gode chauffører i nutidens udfordrende arbejdsmarked."

 

 

Alex van den Brink - Ejer

Familievirksomheden har allerede haft et frugtbart samarbejde med DAF i mange år. Van den Brink: "Begge parter har fuld tiltro til hinanden. Men DAF's påstand om, at vi ville kunne opnå brændstofbesparelser på 7 % med de nye CF og XF, var lidt vanskeligt at tro på. I praksis har de imidlertid helt ret. Vi sparer faktisk mere end 7 %, hvilket kan omsættes til en årlig besparelse på én million liter brændstof, eller én million euro."


Men der er en anden grund til, at virksomheden har taget godt imod de nye CF og XF. "Vi har i øjeblikket vanskeligt ved at rekruttere og fastholde gode chauffører. Ved at købe den nyeste generation af DAF lastbiler til dem gør vi dem virkelig glade."

 
St-van-den-brink-owner-Alex-van-den-Brink
 
 
St-van-den-brink-Harry-van-der-Bunt
 

Chauffør, Harry van der Bunt

Chauffør Harry van der Bunt er ovenud tilfreds med sin nye XF. Han kører en ny XF: "En fantastisk lastbil som denne betyder, at du nyder jobbet endnu mere. Den er så lydsvag. Denne lastbil gør mit arbejde lettere. Jeg er meget mere afslappet, når jeg ankommer til min destination. Min XF er fantastisk." Hans kollega Frank Hop tilføjer: "Det er absolut et produkt i topkvalitet. Du føler det. Du bemærker det. Gearskiftet er jævnt, omdrejningstallet er lavt. Jeg er stolt af min nye CF."

Besøg webstedet St. van den Brink