Repair-and-Maintenance-interiorfilter-replace

DAF MULTISUPPORT

Mere end bare reparation og vedligeholdelse

Skræddersyede reparations- og vedligeholdelsesløsninger. I transportbranchen er alt gearet til at maksimere produktiviteten og reducere omkostningerne: Det højest mulige afkast pr. ton/kilometer. DAF MultiSupport tilbyder dig en skræddersyet reparations- og vedligeholdelsesløsning, som forhindrer ubehagelige overraskelser, styrer dine månedlige omkostninger og giver dig ro i sindet.

 

Læs mere om fordelene

Hvorfor du skal vælge DAF MultiSupport

 

DAF MultiSupport giver dig et udvalg af reparations- og vedligeholdelsesservicepakker, så du kan øge din oppetid, holde styr på dine omkostninger og reducere dine risici. Du bestemmer selv serviceniveauet og har mulighed for at udvide aftalen, så den omfatter anhængerudstyr og/eller -konstruktionen. På den måde er du altid garanteret en perfekt vedligeholdt vognpark og maksimal tilgængelighed af dine køretøjer.
Og så kan du koncentrere dig om din kerneforretning, hvilket er mindst lige så vigtigt.

 
 
 
 
dealer_locator_sales_advice

11.635

kunder

divers_dealer_locations

1.000

forhandlerlokaliteter

connect_higher_return_per_kilometre

14,2

millioner kilometer hver dag

 
 

Fleksible pakkeløsninger til faste priser

DAF MultiSupport hjælper dig med at få endnu mere ud af din vognpark. Vores pakker tilbyder en skræddersyet serviceløsning til ethvert køretøj i op til 8 år.

Care⁺ Xtra care Flex care Full care
Vedligeholdelse
Drivlinjerelaterede reparationer
Ikke-drivlinjerelaterede reparationer
Reparationer af slitage
Havariservice
Uptime Plus
Lovpligtige eftersyn
Opkoblingsfunktioner
Reporting
Andre produkter

Inkluderet

Ekstraudstyr

 
Download brochuren
 
DAF XF

Maksimal køretøjstilgængelighed

Vi hjælper dig med at optimere din virksomhed ved at fokusere på pålidelighed, omkostningseffektivitet og transporteffektivitet. For at opnå maksimal sikkerhed, når det drejer sig om logistik, kan du udvide din DAF MultiSupport pakke med vores tjenester Uptime and Connected Services.

 

Uptime Plus

DAF Trucks står for pålidelighed, omkostningseffektivitet og kvalitet, men din lastbil kan stadig løbe ind i uventede problemer. For at give dig maksimal sikkerhed i forhold til mobilitet kan DAF MultiSupport Uptime Plus fås som ekstraudstyr med Optimum Fleet Care: En udvidelse af vores reparations- og vedligeholdelseskontrakt, så du kan kombinere optimal køretøjsydeevne med den mest omfattende mobilitet.

Hvis lastbilen havarerer, når du transporterer gods, giver DAF International Truck Service (ITS) dig øjeblikkelig assistance. Dit opkald bliver håndteret med den højeste prioritet.

uptime plus
 
 
DAF-Connect-Fleet-Manager

Connected Services

DAF MultiSupport Uptime Plus kombinerer optimal køretøjsydeevne med den mest omfattende havariservice leveret af DAF International Truck Service.

 • Maksimér oppetiden via live vognparkovervågning
 • Få større effektivitet via undtagelsesrapportering
 • Få adgang til oplysninger i realtid om køretøjstilstand
 • Få styr på driften med din vedligeholdelseskontrakt
Connected Services
 
 

DAF servicenetværk

Takket være det mest veluddannede og erfarne forhandlernetværk kan DAF levere de mest effektive, produktive og rentable tjenester overalt, herunder:

 • I alt 1200 serviceforhandlere i hele Europa
 • Højtuddannede DAF teknikere hos alle forhandlere, der yder ekspertrådgivning, service og support

I tilfælde af havari eller andre uforudsete situationer kan du have fuld tillid til DAF International Truck Service (ITS) og den omfattende DAF serviceorganisation i hele Europa: 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året.

DAF MultiSupport
 
 

Hvad siger kunderne om DAF MultiSupport

 
 

Fordelene

 • Complete financial control
 • Worry-free ownership
 • Save time, effort and money
 • Maximum vehicle uptime and optimal vehicle performance
 • Highly trained DAF technicians in every dealership provide expert advice, service and support
 • Peace of mind enables you to focus on your core business
 • Your vehicle always in top condition
 • Increased residual value
 
 

Ofte stillede spørgsmål

 

 
Klik her
 
 • Hvem skal jeg tale med?
  Med en DAF MultiSupport aftale underskriver du en aftale med DAF Trucks N.V. Den sikrer, at en højt kvalificeret DAF forhandler hele tiden står til din rådighed og kan udføre DAF MultiSupport tjenesterne. Din egen forhandler udfører DAF MultiSupport tjenesterne, da han eller hun kender dine køretøjer, din forretning og dine krav og dermed kan give din virksomhed den bedst mulige support.
 • Kan jeg få udført mit vedligeholdelses- og reparationsarbejde på alle DAF værksteder med en DAF MultiSupport aftale?
  Da din DAF MultiSupport aftale er indgået med DAF Trucks N.V., kan du vælge vores nationale aftale for altid at have et DAF værksted i nærheden til at udføre tjenester når og hvor du vil med maksimal fleksibilitet i forhold til planlægning.
 • Er prisen på en DAF MultiSupport aftale sikret over tid?
  Du kan enten angive en indeksreguleret pris, som regelmæssigt revideres, eller en inflationsbeskyttet pris, som vil forblive den samme under hele aftalens gyldighed.
 • Hvad hvis jeg ønsker at ændre min aftale?
  Hvis du beslutter at ændre din DAF MultiSupport aftale, skal du sørge for at underrette DAF Trucks, så der kan træffes foranstaltninger for at sikre, at du kan drage fordel af vores kvalitetstjenester og få mest muligt ud af din lastbil. Når en DAF MultiSupport aftale revideres, skal prisen muligvis justeres.
 • Hvorfor skal jeg købe en DAF MultiSupport aftale?
  Med en DAF MultiSupport aftale har du komplet finansiel styring til en fast, forhåndsaftalt pris, optimeret køretøjsydeevne, maksimal oppetid og en øget gensalgsværdi, da du drager fordel af vores fleksible tilbud.
 • Hvordan kan DAF MultiSupport øge min lastbils restværdi?
  DAF MultiSupport sikrer det højeste niveau af service til dine køretøjer. Værdien af at få udført vedligeholdelse og reparationer på din lastbil, udført i henhold til DAF's standarder med brug af originale DAF reservedele, viser sig ikke kun gennem større pålidelighed og holdbarhed, men vil også blive afspejlet i en øget gensalgsværdi. DAF garanterer en højere restværdi med DAF MultiSupport.
 • Hvor fleksible er DAF MultiSupport pakkerne?
  Pakker er bygget op af produkter, som kan variere pr. pakke. Du har mulighed for at vælge flere produkter; hver pakke har et forskelligt udvalg af ekstraudstyr, som du kan vælge imellem. Med fleksibiliteten i vores DAF MultiSupport serviceprogram og kvaliteten af organisationen bag det kan vi tilbyde den bedste løsning til hver enkelt kunde.
 • Hvad er DAF International Truck Service?
  I tilfælde af havari eller andre uforudsete situationer kan du have fuld tillid til DAF International Truck Service (ITS) og den omfattende DAF serviceorganisation i hele Europa: 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året. De erfarne medarbejdere leverer den hjælp, du behøver for at få din lastbil i gang igen med mindst mulig forsinkelse, på ti forskellige sprog.