DAF dealer

Værkstedstjenester

Den mest effektive metode til at holde din lastbil på vejen!

De højtuddannede fagfolk på vores værksteder kan hjælpe dig med alt, hvad der har med reparationer, vedligeholdelse og reservedele at gøre – uanset alderen på din lastbil. Og i tilfælde af havari kan du altid have fuld tillid til DAF International Truck Service.

 

Reparations- og vedligeholdelsesservice, der er tilpasset til din virksomhed


Vores DAF MultiSupport program giver dig et udvalg af reparations- og vedligeholdelsesservicepakker, så du kan øge din oppetid, holde styr på dine omkostninger og reducere dine risici. Du bestemmer selv serviceniveauet og har mulighed for at udvide aftalen, så den omfatter anhængerudstyr og/eller -konstruktionen. På den måde er du altid garanteret en perfekt vedligeholdt vognpark og maksimal tilgængelighed af dine køretøjer. Og så kan du koncentrere dig om din kerneforretning, hvilket er mindst lige så vigtigt.


uptime plus
Parts-Webshop-Special-offers-3840x866px

Reservedele og tilbehør

Er du på udkig efter reservedele eller tilbehør til din lastbil? Vi tilbyder et bredt udvalg af originale DAF reservedele sammen med mere end 80.000 universelle TRP reservedele til alle mærker af lastbiler og anhængere, herunder også værkstedsmaterialer.

Læs mere
 

Seneste nyheder om reservedele og service

Leder du efter flere nyheder om reservedele og service? Se nyhedsarkivet

 
DAF-International-Truck-Service

Havariassistance

I tilfælde af havarier og andre uventede situationer kan du altid regne med DAF International Truck Service (ITS). 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året. Vores erfarne medarbejdere leverer den hjælp, du behøver for at få din lastbil i gang igen i en fart.

Læs mere

Ring til DAF ITS: +31 40 214 3000
 

5 grunde til at vælge et DAF værksted