DAF dealer

Værkstedstjenester

Den mest effektive metode til at holde din lastbil på vejen!

De højtuddannede fagfolk på vores værksteder kan hjælpe dig med alt, hvad der har med reparationer, vedligeholdelse og reservedele at gøre – uanset alderen på din lastbil. Og i tilfælde af havari kan du altid have fuld tillid til DAF International Truck Service.

 

Reparations- og vedligeholdelsesservice, der er tilpasset til din virksomhed

DAF MultiSupport tilbyder et udvalg af reparations- og vedligeholdelsespakker, der øger oppetiden, styrer dine omkostninger og reducerer risici. Du bestemmer selv serviceniveauet og har mulighed for at udvide kontrakten, så den omfatter anhængerudstyr og/eller -konstruktionen. Vi tilbyder fleksibel dækning i ind- og udland, hvilket sikrer en perfekt vedligeholdt vognpark og maksimal køretøjstilgængelighed. Og så kan du koncentrere dig om din kerneforretning, hvilket er mindst lige så vigtigt.

Læs mere om DAF MultiSupport
uptime plus
 
Parts-Webshop-Special-offers-3840x866px

Reservedele og tilbehør

Er du på udkig efter reservedele eller tilbehør til din lastbil? Vi tilbyder et bredt udvalg af originale DAF reservedele sammen med mere end 80.000 universelle TRP reservedele til alle mærker af lastbiler og anhængere, herunder også værkstedsmaterialer.

Læs mere
 

Seneste nyheder om reservedele og service

Leder du efter flere nyheder om reservedele og service? Se nyhedsarkivet

 
DAF-International-Truck-Service

Havariassistance

I tilfælde af havarier og andre uventede situationer kan du altid regne med DAF International Truck Service (ITS). 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året. Vores erfarne medarbejdere leverer den hjælp, du behøver for at få din lastbil i gang igen i en fart.

Læs mere

Ring til DAF ITS: +31 40 214 3000
 

5 grunde til at vælge et DAF værksted