5-reasons-daf-dealer-grease-pit-oil-replacement-1600x900

Proaktiv

Din DAF forhandler

Takket være vores omfattende kendskab til DAF lastbiler kan vi advare dig om problemer, der kan opstå i fremtiden.

 

Forebyggende vedligeholdelse

Grundig og forebyggende vedligeholdelse kan forhindre, at din lastbil bryder sammen. Du kan for eksempel undgå store reparationer ved at få din lastbils kølesystem, batteri og motorventiler kontrolleret og justeret regelmæssigt. Det er særligt vigtigt om vinteren, når risikoen for funktionsfejl og defekter er større. Når din lastbil er korrekt vedligeholdt, minimerer du risikoen for nedbrud; en situation vi alle helst vil undgå!

 

 

Klar til at rådgive dig

Din DAF forhandler er altid klar til at rådgive dig om vedligeholdelse. Vi foreslår for eksempel at udføre forebyggende reparationsarbejde, når vi ved, at en bestemt komponent skal udskiftes efter et bestemt antal kilometer. Eller når en komponent er ved at nå slutningen af sin levetid. Det sparer dig for en ekstra tur på værksted og den tid, det ville koste. Ved at holde journalen om din lastbil opdateret bliver vi i stand til at udføre den type forebyggende reparationer, som vil forhindre unødigt sammenbrud for din lastbil.

Proaktiv og professionel. Det er, hvad man forstår ved merværdi!

 

 
DAF dealer

 

Opdateret software

Vores DAVIE boks, som lagrer alle din lastbils elektroniske komponenter, holder styr på, hvornår du får brug for en ny softwareopdatering. Vi anbefaler, at du får din forhandler til at gøre det for dig, da forkert installation kan give praktiske problemer. Teknologien ændrer sig hele tiden, og jo nyere lastbilen er, jo flere systemer anvender den. Den kendsgerning, at vores lastbiler bliver bedre og bedre, betyder heldigvis, at det er mindre sandsynligt, at du får problemer. Og når det kombineres med professionel vedligeholdelse, er resultatet mindre sammenbrudstid for din lastbil.

 

 
DAF safety and comfort systems

 

Komfort og sikkerhed

DAF giver brugerkomfort den højeste prioritet fra dag ét. Vidste du, at DAF har det rummeligste førerhus blandt alle lastbilproducenter? Som chauffør tilbringer du det meste af din tid i førerhuset, så det er en stor fordel, når det opfylder alle dine behov. Og selvfølgelig uden at gå på kompromis med din sikkerhed. For eksempel frakobles fartpiloten automatisk, når der registreres en forhindring. Forebyggende vedligeholdelse bidrager også til øget sikkerhed ved i løbet af efteråret at sikre, at du er klar til vinteren, eller ved at få kølesystemet rengjort om foråret, inden sommervarmen sætter ind. Din DAF forhandler er altid klar til at rådgive dig.

 

Gennemsigtighed i udgifter

Vi kan udføre forebyggende vedligeholdelse for dig, så du altid er klar til den kommende årstid. Som din pålidelige partner er vi klar til at hjælpe dig døgnet rundt. Du kan også vælge at tegne en vedligeholdelseskontrakt, så du ved præcis, hvor høje udgifterne bliver hvert år. Sammen med din forhandler kan du fastlægge timingen for dine vedligeholdelsesintervaller. Som chauffør kan du også udføre noget af vedligeholdelsen selv, for eksempel kontrol af væskerne og andre mindre opgaver.

Hvis du har spørgsmål eller andre vedligeholdelsesbehov, er du altid velkommen hos en af vores forhandlere. Vi er altid parate og villige til at hjælpe.

 

DAF Connect visual

Connected Services

Vognparksstyringsplatformen DAF Connect giver dig indsigt i, hvordan dine chauffører, dine lastbiler og dine logistikprocesser klarer sig lige nu og her. Oplysningerne er tilgængelige online 24 timer i døgnet, 365 dage om året, og hjælper dig med at øge køretøjstilgængeligheden, reducere dine driftsomkostninger og optimere din logistikeffektivitet.

Læs mere
 

5 grunde til at vælge et DAF værksted

 Din DAF forhandler har færdighederne og erfaringen til at hjælpe dig med alt reparations- og vedligeholdelsesarbejde. Højt kvalificerede serviceteknikere holder din lastbil topeffektiv ved hjælp af avanceret diagnostisk udstyr.

 
Få mere at vide om DAF forhandleren
 

 

BEDRE SERVICE, BEDRE DAF