Workshop-dealer-Header-oil-pit

Effektiv

Din DAF forhandler

Vores mekanikere deltager løbende i specialtræning, så de kan holde sig opdateret med den nyeste udvikling inden for vedligeholdelse af lastbiler. Ingen kender vores lastbiler lige så godt, som vi gør! 

 

Vores måde at arbejde på

Når du afleverer din lastbil hos os for at få udført vedligeholdelse, er vores mål at få den tilbage på vejen så hurtigt og sikkert som muligt. Hvis du har problemer med din lastbil eller har brug for ekspertrådgivning, kan vores DAF forhandlere give dig al den hjælp, du har brug for. Det er endda muligt at kigge forbi uanmeldt og få udført mindre reparationer med det samme. Og hvis du skal være tilbage på vejen på en bestemt dag, sørger vi for, at din lastbil er klar til brug. Vi leverer, hvad du har brug for.

 

DAF dealer

Personlig kontakt

Vi mener, at personlig og uformel kontakt danner basis for et frugtbart og langvarigt samarbejde. Hvis du har brug for hjælp og alligevel kommer forbi en af vores forhandlere, så kig endelig ind. Hvis din lastbil kun har brug for en mindre justering eller reparation, kan du vente hos forhandleren, mens arbejdet udføres. Hvis reparationerne kræver mere tid, bliver der stillet alternativ transport til rådighed for dig, så du kan overholde din tidsplan. I mellemtiden holder vi dig informeret om status for din egen lastbil. Vores personlige tilgang er en af årsagerne til, at vi har så mange tilbagevendende kunder, og vi er meget taknemmelige for deres loyalitet. 

 

Alle holdes orienteret: gennemsigtighed

Når vi har identificeret problemet, giver vi dig den relevante information med det samme. Hvis reparationsarbejdet viser sig at blive dyrere end forventet, drøfter vi det med dig først, så den endelige udgift ikke kommer som en ubehagelig overraskelse for dig. Vi fortæller dig præcis, hvad problemet er, og hvor hurtigt vi kan løse det, og vi giver dig et realistisk overslag over udgifterne. I den forbindelse tager vi højde for alle relevante faktorer, for eksempel alderen på din lastbil. I sidste ende er det dig, der beslutter, om reparationerne skal udføres eller ej. 

 

Parat til enhver tid

Hvis det viser sig, at det bliver vanskeligt at skaffe de nødvendige reservedele samme dag, vil vi altid tage udfordringen op, uanset hvad. Vi kan endda sende en taxa for at hente delene eller arbejde uden for almindelig arbejdstid, hvis det er nødvendigt! Vi gør alt, hvad der står i vores magt for at få udført arbejdet.

Din DAF forhandler er altid parat til at hjælpe dig, selv på afstand. Hvis din lastbil bryder sammen på vejen, sender vi en mekaniker ud for at løse problemet eller arrangerer bugsering af din lastbil. 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Uanset hvilken situation, det drejer sig om, er du altid velkommen hos din DAF forhandler. Og kaffen er altid varm. 

 

 

5 grunde til at vælge et DAF værksted

 Din DAF forhandler har færdighederne og erfaringen til at hjælpe dig med alt reparations- og vedligeholdelsesarbejde. Højt kvalificerede serviceteknikere holder din lastbil topeffektiv ved hjælp af avanceret diagnostisk udstyr.

 
Få mere at vide om DAF forhandleren
 

 

BEDRE SERVICE, BEDRE DAF