Download
  • 16. oktober 2020
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

Leyland Trucks bygger DAF CF / XF lastbil nr. 100.000

Leyland Trucks har færdigbygget DAF CF / XF lastbil nr. 100.000: Et CF 530 "FAT" 6x4 chassis. Lastbilen er en del af et parti på fire køretøjer, som er bestilt af DAF Trucks Australia. Lastbilen skal snart eksporteres og er specificeret til Australiens tanklastbilmarked.

 
Leyland-Trucks-builds-100000th-DAF-CF-XF-truck
DAF CF / XF lastbil nr. 100.000 fra Leyland Trucks er en CF 530 "FAT" 6x4.
 

Leylands topmoderne produktionsanlæg har produceret originale DAF erhvervskøretøjer siden slutningen af 1980'erne. I dag bygger Leyland Trucks den komplette serie af DAF's markedsførende LF, CF og XF lastbiler i alle konfigurationer. De fleste CF og XF lastbiler, der forlader samlebåndet, er produceret til markeder med højrekørsel som f.eks. Storbritannien og Australien. Fabrikken modtog for nylig den eftertragtede Queen's Award for Enterprise 2020, da de har øget eksporten med næsten 50% i løbet af de sidste tre år.

Et skelsættende øjeblik

"Denne CF og XF lastbil nr. 100.000 produceret på Leyland-fabrikken er en meget vigtig milepæl for Leyland Trucks," sagde Brennan Gourdie, administrerende direktør for Leyland Trucks. "Storbritannien og Leyland har en stolt tradition for at bygge lastbiler – en tradition, der kulminerer med produktionen af den aktuelle serie af DAF lastbiler. 100.000 CF og XF lastbiler er et skelsættende øjeblik, som repræsenterer et enestående engagement fra alle her i Leyland og fra hele DAF organisationen."

 
 
 

Pressekontakter

Er du journalist? Kontakt os for at få flere oplysninger om virksomheden, vores produkter og tjenester samt andre emner.

Rutger Kerstiens
Corporate Communications Department

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail:rutger.kerstiens@daftrucks.com

DAF PR Manager Rutger Kerstiens