DAF XF with Ultimate Package

DAF CF og XF med Ultimate-pakke

Den ultimative lastbil for ejer og chauffør

 
Download
  • 18. november 2020
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

DAF introducerer Ultimate-pakken, som omfatter en række attraktive funktioner, der yderligere forbedrer CF og XF lastbilernes brancheførende effektivitet, sikkerhed og komfort. Pakken perfektionerer CF og XF lastbilerne og gør dem til den ultimative lastbil for både ejer og chauffør. Til virksomheder, der kræver mest mulig oppetid og effektivitet, findes der endda Ultimate+-pakken. 

 

DAF CF og XF lastbilerne har i mange år konsekvent sat standarden, når det kommer til effektivitet og komfort. Det er ikke overraskende, at lastbilerne har vundet mange prestigefyldte priser gennem årene, herunder "International Truck of the Year" (CF og XF), "Fleet Truck of the Year" (XF), "Green Truck of the Year" (CF) og "Construction Truck of the Year" (CF).

Ultimativ effektivitet

En af de primære funktioner i Ultimate-pakken er systemet til styring af batterienergi, som sikrer fremragende køretøjseffektivitet. Det overvåger batteriernes tilstand, hvilket er afgørende for at sikre optimal oppetid for køretøjet. Overvågning af dæktryk er også inkluderet i pakken. Funktionen overvåger konstant dæktrykket og yder et vigtigt bidrag til at sikre maksimal brændstofeffektivitet. Af samme grund er DAF CF og XF lastbiler, der er udstyret med Ultimate-pakken, også udstyret med den intelligente fartpilot. Det er et intelligent fartpilotsystem, der kan planlægge 2 kilometer frem og gør det muligt for drivlinjen at drage maksimal nytte af lastbilens bevægelsesenergi. Det kan give brændstofbesparelser på op til 4%.

LED-belysning for øget sikkerhed

For at forbedre synligheden og dermed sikkerheden indeholder Ultimate-pakken også LED-forlygter og LED-baglygter, som giver et stort lysoutput, sikrer et lavt energiforbrug og har en lang levetid. På denne måde gavner de også effektiviteten og de lave samlede ejeromkostninger. 

Ultimativ komfort

DAF's førerhuse er unikke, når det drejer sig om komfort: De er ekstremt rummelige, har uovertruffen ergonomi og tilbyder chaufføren de bedste sæder og den mest komfortable seng på markedet. Og for at gøre livet for manden eller kvinden bag rattet endnu mere behageligt, indeholder Ultimate-pakken DAF's sofistikerede klimaanlæg. Desuden er en ekstra tilbehørsstrømforsyning også standard. Denne
24 volt/40 ampere strømforsyning er monteret i tagkonsollen eller skabet over forruden og er specielt designet til at forsyne en mikrobølgeovn.

Ultimate+-pakke

Transportvirksomheder, der ønsker at gå et skridt længere og kræver det ultimative niveau af effektivitet og samlede ejeromkostninger, kan endda vælge Ultimate+-pakken. Denne pakke omfatter onlinevognparkstyringssystemet DAF Connect, der tilbyder oplysninger i realtid om lastbil og chauffør, og som bidrager til øget køretøjstilgængelighed, reducerede omkostninger og optimeret logistisk effektivitet. Ultimate+-pakken leveres også med en DAF MultiSupport Flex Care reparations- og vedligeholdelseskontrakt, som reducerer uventede omkostninger og sikrer, at lastbilen altid er i perfekt stand.

Ultimative CF og XF

Ultimate- og Ultimate+-pakkerne hæver effektiviteten, sikkerheden og komforten for alle nye CF og XF lastbiler til det højest mulige niveau. Pakkerne kan bestilles til næsten alle nye CF og XF lastbiler, der drives af en PACCAR MX-11 eller PACCAR MX-13 motor.

DAF XF and CF Ultimate package

DAF Ultimate-pakke


DAF Ultimate-pakken til XF og CF omfatter en lang række funktioner, der
optimer sikkerheden, effektiviteten og chaufførkomforten.

Læs mere
 

Pressekontakter

Er du journalist? Kontakt os for at få flere oplysninger om virksomheden, vores produkter og tjenester samt andre emner.

Rutger Kerstiens
Corporate Communications Department

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail:rutger.kerstiens@daftrucks.com

 
 
DAF PR Manager Rutger Kerstiens