1.300 DAF XF 480 Super Space Cabs for Primafrio Group

1.300 DAF XF 480 lastbiler Super Space Cab til Primafrio Group

 
Download
  • 22. december 2020
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

Den førende spanske transportvirksomhed Primafrio Group, har på baggrund af fremragende driftssikkerhed og brændstofeffektivitet endnu en gang afgivet en større bestilling til DAF Trucks på 1.300 XF 480 lastbiler med Super Space Cab. Vognparkbestillingen leveres i henhold til en leveringsplan, der løber til slutningen af 2023. Den første serie på 400 lastbiler er netop blevet taget i brug på Primafrios ruter i hele Europa.

 

Siden grundlæggelsen i begyndelsen af 1960'erne har Primafrio Group udviklet sig til en brancheførende transportvirksomhed med specialisering inden for transport af køle- og frysefødevarer og varer af høj værdi. Organisationen er et af Europas førende fragtfirmaer. Primafrio Group har hovedsæde i Murcia og har datterselskaber i Andalusien, Catalonien, Baskerlandet og Lissabon samt i Frankrig og i Tyskland. De moderne faciliteter omfatter topmoderne lagre med aircondition, der giver kunderne en bred vifte af logistiske ydelser og en ekstra merværdi. Primafrio Groups vognpark vil omfatte 900 DAF køretøjer ved udgangen af 2020.

"Pålidelighed som varemærke"

"I 2016 blev den første aftale indgået om levering af 1.000 DAF lastbiler til Primafrio Group, hvoraf de første 300 køretøjer blev taget i brug året efter. Daglig praksis har vist, at disse køretøjer sætter standarden for pålidelighed, brændstofeffektivitet og chaufførkomfort," siger José Esteban Conesa, administrerende direktør hos Primafrio. "Denne nye bestilling er en del af vores plan for fornyelse af vores vognpark, som gør det muligt for os at have køretøjer med de nyeste avancerede teknologier.

"Yderligere forbedring af rentabiliteten"

"Med den nye bestilling har vi styrket vores fremragende, professionelle forhold til DAF," tilføjede José Esteban Conesa. "Med de 1.300 DAF XF 480 lastbiler med Super Space Cab kan vi yderligere forbedre rentabiliteten og effektiviteten på vores ruter. Derudover vil Primafrio Groups vognpark reducere sit CO2-aftryk takket være de meget effektive XF trækkere. DAF XF passer til vores forretningsfilosofi: Det er en meget pålidelig lastbil, der garanterer levering til tiden samt sikkerhed og fremragende komfort til vores chauffører."

Stor anerkendelse

"Det faktum, at førende transportvirksomheder som Primafrio Group vælger DAF XF baseret på deres egen langsigtede erfaring, er en stor anerkendelse af lastbilernes pålidelighed, effektivitet og chaufførkomfort," tilføjede Richard Zink, direktør for marketing og salg og medlem af bestyrelsen for DAF Trucks. "Desuden understreger denne bestilling markedets optimisme: Efterspørgslen efter transport er på vej tilbage. Vi er meget glade for, at vi kan støtte transportbranchen med lastbiler af høj kvalitet."

 
 
 

Pressekontakter

Er du journalist? Kontakt os for at få flere oplysninger om virksomheden, vores produkter og tjenester samt andre emner.

Rutger Kerstiens
Corporate Communications Department

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail:rutger.kerstiens@daftrucks.com

DAF PR Manager Rutger Kerstiens