Download
  • 15. december 2020
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

Leyland Trucks bygger DAF LF nummer 200.000

Leyland Trucks fejrer fremstillingen af chassiset til DAF LF nummer 200.000. Den vigtige milepæl blev nået af verdensklassefabrikken i Storbritannien, der fremstiller alle DAF LF lastbiler samt DAF CF og XF erhvervskøretøjer til markeder med primært højrestyrede køretøjer.

 
200000th LF built at Leyland Trucks
Leyland Trucks’ DAF LF lastbil nummer 200.000 er en LF City 170 forvogn på 7,5 ton, som blev leveret til den britiske transportvirksomhed EVTS fra Blackpool.
 

Den berømte lastbil, en LF City 170 forvogn på 7,5 ton, leveres til den britiske transportvirksomhed EVTS fra Blackpool. EVTS har været kunde hos DAF i årevis og har specialiseret sig i dag-til-dag levering af paller i hele Storbritannien. De benytter en vognpark på mere end 30 køretøjer og 50 anhængere. Køretøjet, der markerer milepælen, er en del af en bestilling på 9 lastbiler, inklusive to ekstra LF City 7,5-tonnere, to CF trækkere og fire topmoderne XF trækkere med Super Space Cab.

Distribution af paller i storbyer

LF nummer 200.000 vil blive taget i brug til distribution af paller i storbyer i det nordvestlige England. For at opnå den højeste effektivitet er den udstyret med en PACAR PX4-motor med 170 hk. Lastbilen er udstyret med et PACCAR gardinkarosseri, der er designet af Leyland Trucks og fremstillet på deres dedikerede produktionslinje.

Branchestandard for lastbiler til distribution i byer

DAF LF serien, fra 7,5 til 19 tons totalvægt, passer til en lang række anvendelsesområder. LF serien, der er anerkendt som den førende lastbil til distribution i byer, har fremragende manøvredygtighed, er nem at håndtere, har et rummeligt førerhus og en chassisplatform, der giver opbyggere stor fleksibilitet.

Anerkendelse

Leyland Trucks fremstillede sit første chassis til en LF lastbil i 2001. Siden da er DAF's meget roste distributionslastbil blevet hædret med prisen International Truck of the Year i 2002 samt en række priser som Fleet Truck of the Year i Storbritannien, senest i 2019. Dagens produktsortiment af LF lastbiler omfatter drejningsmomenter fra 150 til 320 hk, manuelle og automatiske gearkasser, Day Cab, Extended Day Cab eller Sleeper Cab førerhus og et omfattende sortiment af akselafstande.

"Vigtig milepæl"

"Vi er naturligvis meget stolte over at have nået denne vigtige milepæl i historien om ikke blot LF produktet, men også Leyland Trucks," siger Brennan Gourdie, der er adm. direktør for Leyland Trucks. "Milepælen repræsenterer selve lastbilens fremragende egenskaber, og den afspejler ligeledes den brancheførende kvalitet, som vores 1.000 dedikerede medarbejdere leverer til vores kunder i hele verden hver eneste dag."

 
 
 

Press Contacts

Are you a journalist and do you have a question? Please contact: 

Rutger Kerstiens
Corporate Communications Department

Tel: +31 (0)40 214 2874 
E-mail:  rutger.kerstiens@daftrucks.com

 

For general questions about DAF, please use:

Tel: +31 (0)40 214 9111 
E-mail:  info@daftrucks.com
DAF PR Manager Rutger Kerstiens