Download
  • 19. oktober 2020
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

DAF XF kåret som "Fleet Truck of the Year 2020"

For anden gang i træk og tredje gang på fem år

For andet år i træk er DAF XF blevet kåret som "Fleet Truck of the Year" ved de prestigefyldte Motor Transport Awards. Titlen er den tredje sejr på fem år for XF serien og er DAF's 19. pris som "Fleet Truck of the Year", siden den første Motor Transport Awards blev uddelt i 1986.

 
DAF-XF-Fleet-Truck-of-the-Year-hr
Ligesom i 2019 kåres DAF XF til "Fleet Truck of the Year" ved MT Awards.
 

Da dommerpanelet, der uddeler "Fleet Truck of the Year"-prisen, omfatter indflydelsesrige vognparkoperatører, anses anerkendelsen ofte som en af de vigtigste titler inden for transportsektoren i Storbritannien. DAF XF blev rost for "fremragende værdi for pengene, bedste support og godt chaufførappeal". Derudover blev den fantastiske brændstoføkonomi, den store tilgængelighed af reservedele og de lave vedligeholdelsesomkostninger nævnt.

Markedsførende oppetid

Prisen er yderligere et bevis på, at XF med sin markedsførende brændstoføkonomi og oppetid er den foretrukne lastbil til langturskørsel og kørsel med tung last for mange førende vognparkoperatører. Chaufførerne roser den uovertrufne komfort i førerhuset, herunder klassens bedste seng, fremragende køreposition og uovertruffen indvendig plads.

"XF opfylder alle krav"

"Titlen understreger det, vi allerede vidste: Vores XF er den bedste løsning til enhver transportør, der er på udkig efter den bedste lastbil til langturskørsel og kørsel med tung last på markedet," udtalte Richard Zink, salgs- og markedsføringsdirektør og medlem af bestyrelsen hos DAF Trucks. "Vores flagskib opfylder alle krav, som en virksomhed måtte have – driftssikkerhed, effektivitet, chaufførtække – understøttet af lastbilbranchens største og bedste forhandler- og eftersalgsserviceprogram."

 
 
 

Pressekontakter

Er du journalist? Kontakt os for at få flere oplysninger om virksomheden, vores produkter og tjenester samt andre emner.

Rutger Kerstiens
Corporate Communications Department

Telefon: +31 (0)40 214 4191
E-mail:rutger.kerstiens@daftrucks.com

DAF PR Manager Rutger Kerstiens