DAF-Trucks-crowned-Irish-Fleet-Truck-Brand-of-the-Year-2020-fw

DAF Trucks tildelt prisen "Irish Fleet Truck Brand of the Year 2021"

 
Download
  • 2. november 2020
 

DAF Trucks er blevet tildelt prisen "Irish Fleet Truck Brand of the Year 2021" af Fleet Transport Magazine, det førende magasin for transport- og erhvervskøretøjer i Irland. Anerkendelsen er resultatet af en lang række interviews med ejere og operatører af blandede vognparker.

 

Manges foretrukne valg til deres vognpark

"Titlen er en anerkendelse af, at DAF Trucks er "Mange menneskers foretrukne valg til deres vognpark", siger Jarlath Sweeney, chefredaktør for Fleet Transport Magazine. "Med en konstant og stigende tilstedeværelse inden for flådesegmentet tilbyder DAF Trucks et omfattende udvalg af kombinationer og konfigurationer til det irske vognparksmarked."

Fremragende ydeevne

Jarlath Sweeney tilføjer: "Mens chauffører sætter stor pris på komforten i deres DAF, tiltrækkes vognparkansvarlige af DAF's konstante mål om at opnå den højeste transporteffektivitet. Dette omfatter et bredt udvalg af tilbud om reparation og vedligeholdelse og fremragende eftermarkedsservice, som begge modtager stor anerkendelse fra transportvirksomheder, der driver vognparker bestående af blandede mærker. DAF's fremragende servicenetværk er tilgængeligt døgnet rundt, hvis der er behov for vejhjælp."

Yderligere værdi

"Priser som disse er baseret på transportoperatørernes daglige erfaringer. Det giver denne pris ekstra værdi," siger Richard Zink, salgs- og markedsføringschef og medlem af bestyrelsen hos DAF Trucks. "Vores mål er at tilbyde vores kunder de laveste ejeromkostninger, det bedste forhandlernetværk og uovertruffen vejhjælp døgnet rundt sammen med det højeste niveau af chaufførkomfort og sikkerhed. Jeg er stolt over at se alt dette afspejlet i denne pris."

 
 
 

Press Contacts

Are you a journalist and do you have a question? Please contact: 

Rutger Kerstiens
Corporate Communications Department

Tel: +31 (0)40 214 2874 
E-mail:  rutger.kerstiens@daftrucks.com

 

For general questions about DAF, please use:

Tel: +31 (0)40 214 9111 
E-mail:  info@daftrucks.com
DAF PR Manager Rutger Kerstiens