DAF Silent

Shhh...DAF nyder stilheden

med den unikke, støjsvage Silent serie

 

DAF LF, CF og XF Silent lastbiler udnytter en række intelligente teknologier til at holde den støj, som genereres af lastbilen, nede på et niveau under 71 dB(A). Det betyder, at de opfylder de strenge "QuietTRUCK"-standarder, så de kan anvendes til lastning og losning om aftenen, om natten eller tidligt om morgenen i områder med begrænsning for det maksimale støjniveau.

Fordele 

DAF LF, CF og XF Silent giver en masse fordele for din virksomhed. De åbner op for en bredere vifte af transportmuligheder for dig i bymæssig bebyggelse, og de sikrer, at de lokale beboere får en uforstyrret, god nats søvn, hvilket medfører forbedret kundetilfredshed.

Hvordan virker det?

Det er ganske enkelt: Chaufføren trykker blot på en knap på instrumentbrættet for at aktivere "lydløs tilstand". Motorsoftwaren skifter omgående til et program, der begrænser drejningsmomentet og motoromdrejningstallet.

Desuden gearer transmissionen automatisk op ved lavere hastigheder. Gearkassens indkapsling hjælper også med at reducere støjen. Resultatet er, at DAF Silent lastbilerne er velkomne besøgende, selv på knap så gunstige tidspunkter af døgnet.

Silent mode


Masser af muligheder

DAF Silent fås som en XF, CF og LF forvogn eller trækker, med et udvalg af forskellige førerhusvarianter, chassislængder og akselkonfigurationer. DAF CF og XF er udstyret med den kraftige og økonomiske 10,8 liter PACCAR MX-11 Euro 6 motor med en nominel effekt fra 220 kW/299 hk til 330 kW/449 hk. Den kompakte og ultraeffektive DAF LF drives af 4,5 liter PACCAR PX-5 motoren med 135 kW/184 hk. 

DAF CF silent


At leve og ånde for effektivitet

DAF kender din virksomhed og forstår, hvor vigtig effektivitet er for dig. Derfor tilbyder vi avancerede transportløsninger, der er skræddersyet til dit specifikke anvendelsesbehov. Som Silent serien: DAF lastbiler, der tilbyder markedets førende driftssikkerhed og lave driftsomkostninger. Vi tilbyder også en bred vifte af tjenesteydelser, der er med til at sikre maksimal udnyttelsesgrad. Disse er alle tilgængelige på ét sted: hos din DAF forhandler. DAF Transport Efficiency er navnet på vores filosofi om at tilbyde dig det højeste afkast pr. kilometer.


 
 

Downloads