PACCAR Electric charging station

Ladestationer til alle elektriske køretøjer

 

PACCAR Parts introducerer ladestationer til elektriske køretøjer og understøtter dermed den globale lancering af elektriske køretøjer. Disse opladere er designet til at fungere fejlfrit med elektriske lastbiler fra DAF under alle forhold og oplader også andre elektriske erhvervskøretøjer.

  • Løsninger til opladning af elektriske køretøjer, der opfylder dine transportbehov
  • Den bedste løsning til din DAF LF/CF Electric både nu og i fremtiden
  • CCS2 EU-stik: også velegnet til andre elektriske erhvervskøretøjer
  • Komplet pleje: 2 års fuld service
  • CE-certificeret i henhold til de højeste sikkerhedsstandarder
  • Trådløse opdateringer og opgraderinger til software
 
 

120 kW og 180 kW opladerne er designet til praktisk og hurtig opladning af alle elektriske køretøjer og er beregnet til vognparker, der kører på flere ruter eller endda dækker flere skiftehold. 180 kW opladeren har nok effekt til at oplade de fleste lastbiler på mindre end fire timer.

Fra 120 kW og opefter kan de fleste opladere oplade op til flere køretøjer sideløbende. For operatører af vognparker med elektriske køretøjer er 350 kW opladeren en ultrahurtig løsning, der kan oplade ét køretøj ved fuld nominel effekt eller dele strømmen mellem to køretøjer samtidig. 180 kW opladeren kan endda dele strømmen over tre standere.

Charging stations

Det komplette udvalg af ladestationer til elektriske køretøjer er
dækket af en toårig garanti. De fleste opladere omfatter RFID- eller PIN-godkendelse. De alle har en mobilforbindelse med en toårig mobilserviceplan. Opladerne leveres med to års fuld service. 

Kunderne kan købe opladere hos DAF forhandlere og TRP butikker verden over ved at vælge mellem flere hurtige DC-opladere med en nominel kapacitet på op til 1000 V DC. PACCAR Parts tilbyder tilpassede ladeløsninger, der omfatter de mest velegnede muligheder med opladningsniveauer fra 20 kW op til 360 kW ladestrøm. Mobile opladere er tilgængelige for at give maksimal fleksibilitet. 50 kW modellen understøtter den daglige drift af individuelle lastbiler i vognparker med mellemstore og store lastbiler.