Header-dk

Lige nu: DAF Maintenance Plus

 

COVID-19-virussen har stor indvirkning på vores økonomi og på den kritiske sektor. Mens de transportvirksomheder, der opererer inden for de vitale sektorer, må køre for fuld skrald, må andre fortsat træde på bremsen. Hos DAF forstår vi dette bedre end nogen anden. Derfor vil vi gerne hjælpe vores kunder i denne vanskelige tid.

Partnere på godt og ondt

For lastbiler, der benyttes mere end normalt, er vedligeholdelse vigtigere end nogensinde før. Men selv i tilfælde, hvor lastbiler benyttes mindre eller slet ikke er ude at køre, kan det være et ideelt tidspunkt at udføre forebyggende vedligeholdelse på. På denne måde er du, når der kommer gang i økonomien igen, sikret maksimal oppetid for dine køretøjer. Af denne årsag har vi givet vores X/Y-vedligeholdelsesservice en gratis opgradering til X/Y Plus. Det betyder, at du kan få glæde af yderligere fordele på vigtige reservedele, gratis softwareopdateringer samt en omfattende forebyggende kontrol af alle lastbilens vigtige komponenter.

 

tabel_dk

 

Vi er der for dig

Som din DAF forhandler vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig som kunde. Du kan forvente mere af os, især i denne vanskelige tid. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller særlige behov.

 

MAX rabatkuponer på vigtige Euro 5 reservedele

164825_Euro6_Coupons_1600px_eu-eu

MAX rabatkuponer på vigtige Euro 6 reservedele

164825_Euro6_Coupons_1600px_eu-eu

Rabatkuponerne er gyldige indtil den 1. april 2021 og gælder kun for MAX kortindehavere. Denne kampagne gælder ikke for reparations- og vedligeholdelseskontrakter.
*Gratis køretøjsopgraderinger som defineret af DAF.