Download
  • 3 maj 2019
  • Eindhoven
 

Tusind og én måder, hvorpå du kan tilpasse dit førerhus

Her hos DAF fremstiller vi først og fremmest personlige lastbiler. Hver eneste del af lastbilen kan tilpasses i overensstemmelse med kundens ønsker, og lastbilerne sættes ikke i produktion, før vi ved præcis, hvad kunden ønsker. Selv bagefter kan førerhuset opgraderes på mange forskellige måder, så det passer til chaufførens personlige præferencer. Få mere at vide om de forskellige muligheder her.

 
Driver comfort
 

Opgrader dit DAF førerhus og tilføj værdi

Der findes mange forskellige muligheder, når det drejer sig om at opgradere din lastbil. Dette er ikke kun en god måde at øge komforten for chaufføren på, men det kan rent faktisk tilføre værdi til din lastbil. Nedenfor er en række eksempler:

DAF intelligent fartpilot

Dette intelligente system hjælper chaufføren med at betjene lastbilen mere effektivt. Systemet bruger avanceret GPS-teknologi til at forudsige de ideelle kørebetingelser i de næste en til to kilometer. Det hjælper chaufføren med at vurdere og forudse situationer. DAF intelligent fartpilot kan også hjælpe dig med at opnå betydelige besparelser på dit brændstofforbrug.

DAF Connect

Dette vognparkstyringssystem giver dig mulighed for at overvåge alle dine lastbiler samtidig. Bevæbnet med opdaterede oplysninger kan du reagere hurtigt, når det er nødvendigt. Med DAF Connect er chaufføren aldrig alene.

TRP sikkerhedsudstyr

Du kan straks tilføje værdi til din lastbil med forskellige typer sikkerhedsudstyr. Et eksempel er TRP dæktryksalarmen, som advarer chaufføren, når lastbilens dæktryk ikke længere befinder sig på det optimale niveau. Et andet eksempel er vores TRP kamerasystemer, som hjælper med at sørge for sikkerheden. Systemet optager konstant, således at alt bliver optaget, hvis en lastbil er involveret i et uheld. Billederne kan bruges som bevis og kan indsendes i forbindelse med forsikringskrav.

DAF tilbehør

Vi har en række produkter, der kan hjælpe med at gøre chaufførens liv lettere, mere behageligt og mere effektivt. Specielle gulvmåtter med ekstra høje kanter holder på snavs, vand, is og sne. De passer perfekt til førerhuset og er lette at rengøre. Der findes meget andet ekstraudstyr, inklusive lamper, mikroovne, kaffemaskiner, specialstøvsugere, kedler og kølebokse.

DAF audio- og navigationssystemer

Kunne du tænke dig lidt lyd til at holde dig med selskab i det ultrastille førerhus? Et lydanlæg fra Pioneer sikrer den allerbedste lydkvalitet, og alle enkeltdele monteres på en sådan måde, at de ikke er synlige. Eller måske har du brug for flere praktiske oplysninger? DAF navigationsradioen sikrer, at chaufføren altid er fuldt opdateret om nye veje og ændringer undervejs på ruten - supereffektivt!

TRP parkeringskøler

Forskning viser, at den bedste temperatur i et førerhus om natten er mellem 20 og 22 grader. Ved højere temperaturer mindskes chaufførens reaktionsevne med 20 % dagen efter. Parkeringskøleren holder førerhuset behageligt og køligt selv om lastbilen holder stille natten over.

Tilpasning af dit DAF førerhus

Hvis du er interesseret i at tilføje nogle elementer til din DAF lastbil, er du velkommen til at kontakte din DAF forhandler, som med glæde vil fortælle dig om alle de forskellige muligheder og tilbud.

 

 

DAF 3D truck configurator

DAF lastbilkonfigurationsværktøj

Effektivitet begynder med valget af den rigtige lastbil, der er skræddersyet til dit specifikke anvendelsesområde. Konfigurér førerhus, farve, udvendigt design, drivlinje, chassis og meget mere med DAF's 3D-lastbilkonfigurationsværktøj.

Start konfigurationsværktøj

 

Læs også de øvrige artikler

 

Arkiv med vejnyheder