DAF-Trucks-Entrance-HQ

DAF Trucks N.V.

DAF Trucks N.V. er en teknologivirksomhed og den førende producent af erhvervskøretøjer i Europa. DAF er et fuldt ud ejet datterselskab under PACCAR Inc., der overalt i verden er anerkendt for at designe og fremstille førsteklasses lette, mellemtunge og tunge erhvervskøretøjer i høj kvalitet. PACCAR designer og fremstiller også avancerede dieselmotorer, og derudover leverer virksomheden finansielle tjenesteydelser og informationsteknologi samt distribuerer lastbildele i forbindelse med deres primære forretningsområde.

 
Trucks

64.090

lastbiler fremstillet i 2019

Customer rating

16.2%

markedsandel i 2019

People-icon

9.400

medarbejdere

 
 

Kvalitetslastbiler bygget af kvalitetsmennesker.

DAF fremstiller deres brancheførende lastbiler på faciliteter i verdensklasse i Eindhoven (Holland), Westerlo (Belgien), Leyland (Storbritannien), Ponta Grossa (Brasilien), Bayswater (Australien) og Dadu (Taiwan). DAF's motorfabrik, komponentanlæg, pressefabrik og samlebånd for CF og XF modeller ligger i Eindhoven. Aksler og førerhuse fremstilles i Westerlo. Leyland Trucks (et selskab i PACCAR gruppen) fremstiller virksomhedens LF serie af lette og mellemtunge lastbiler såvel som deres CF og XF lastbiler. DAF produkterne sælges og serviceres af et netværk af over et tusind uafhængige forhandlerlokaliteter over hele Europa samt i Mellemøsten, Afrika, Sydamerika, Australien, New Zealand og Asien. 

DAF tilbyder et komplet udvalg af lastbiler fra totale køjetøjsvægte på 7,5 ton til totale vogntogsvægte på 50 ton og derover. Alle DAF produkter er af en fantastisk kvalitet og kan anvendes til en lang række forskellige transportopgaver. Ved hele tiden at lytte til vores kunder har DAF udviklet et spændende udvalg af moderne produkter, hvor fokus ligger på at tilbyde branchens laveste driftsomkostninger pr. kilometer, fremragende transporteffektivitet og optimal komfort for chaufføren.

Production
 
 
DAF Dealer
 

DAF forhandlernetværket er en kvalitetsorganisation bag et kvalitetsprodukt.

DAF har ca. 1.000 repræsentanter i og uden for Europa, der udgøres af DAF Dealers™ (DAF salgsforhandlere) og DAF Service Partners™ (DAF serviceforhandlere) – hvoraf mange udfylder begge funktioner. I dette tilfælde er princippet one-stop-shopping. Det betyder, at du kan finde alt, hvad du har brug for til din vognpark på én adresse, uanset om det er køb af en ny eller brugt lastbil, finansiering, vedligeholdelses- og reparationskontrakter, dele og tilbehør eller vedligeholdelse og reparation af tilknyttet udstyr og komponenter, som f.eks. læsselifte, køleaggregater og kraner. 
 
Få mere at vide om DAF forhandlernetværket
 
 

Forhandlerlokaliteter DAF på verdensplan

DAF Trucks N.V. har datterselskaber i Belgien, Danmark, Frankrig, Italien, Polen, Rusland, Schweiz, Slovakiet, Spanien, Storbritannien, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig. 

I alle andre europæiske lande og en række markeder uden for Europa er DAF Trucks repræsenteret af uafhængige distributører. 
For at kunne tilbyde vores kunder optimal service driver DAF et internationalt netværk af omkring 1.000 forhandlere og servicepunkter. 
 
DAF forhandlere understøttes af PACCAR Parts distributionscentre i Holland, Storbritannien, Spanien, Ungarn og Rusland. 

 

 
DAF new truck in 1952 factory

DAF's historie

DAF's rødder går tilbage til 1928, da Van Doorne-brødrene lagde grundstenen til det, der nu er den hurtigst voksende lastbilproducent i Europa.

Læs mere