Download
  • 28 juni 2019
  • Eindhoven
 

TRP topprodukterne denne sommer

Igennem de sidste 25 år har TRP udviklet en virkelig imponerende og bred portefølje af produkter, hvoraf mange er relevante for sommersæsonen.

 
TRP Products Summer
 

Tag et kig på de TRP sommerprodukter, som du simpelthen ikke kan undvære:

Parkeringskøler

TRP parkeringskøleren kører, mens motoren er slukket, og den er således en fantastisk løsning til at holde førerhuset afkølet under pauser og om natten. Systemet gør det muligt for dig at reducere brændstofomkostningerne, og dets høje brugervenlighed sikrer maksimal komfort for chaufføren.

Køleskabsskuffe/køleboks

Længes du efter noget forfriskende at drikke, eller har du brug for at kunne holde dine madvarer kolde? TRP køleboksen passer perfekt ind i førerhuset, lyset i den tændes automatisk, når den åbnes, og den er udstyret med 2 kopholdere ovenpå. Derudover kan temperaturen justeres fra +5 °C til -16 °C til at passe perfekt til dine behov.

Viskerblade

TRP viskerbladene spiller en utrolig vigtig rolle, når det handler om at sikre et godt udsyn og sikre kørselsforhold. Viskerbladene er fremstillet i slidstærkt gummi, der kan klare alle forhold – også når det udsættes for høje sommertemperaturer, støv og ekstreme forhold.

Sommersprinklervæske

Forruden tager imod lidt af hvert om sommeren, så sommersprinklervæske er yderst nyttigt. TRP sommersprinklervæske er udviklet specielt til nemt at fjerne insekter og til ikke at efterlade striber.

Insektfjerner

Det varmere vejr betyder flere insekter på din lastbil, og de kan være noget af en udfordring at få fjernet. TRP insektfjerner er sikker at anvende på glas, krom, plast og lakerede overflader og hjælper dig med at fjerne alle insektrester.

Lastbilshampoo

Førstehåndsindtryk er utrolig vigtige, og en ren lastbil giver et godt førstehåndsindtryk. Med mere støv og pollen i luften og de højere temperaturer er det vigtigt at rengøre din lastbil regelmæssigt om sommeren. TRP lastbilshampoo gør dig i stand til at rengøre, beskytte og polere din lastbil i ét hug.

Airconditionfilter

Fugt, urenheder og partikler, der cirkulerer rundt i dit airconditionsystem, kan alle beskadige systemet. Filteret sørger for, at dit airconditionsystem fungerer effektivt, så det er vigtigt, at du får det kontrolleret regelmæssigt og udskiftet, når der er behov for det.

TRP førerhusluftfilter

TRP førerhusluftfilteret sikrer, at du har ren luft at indånde i førerhuset, når du kører eller hviler dig. Det forhindrer, at der trænger støv, pollen, snavs og andre forurenende stoffer ind i førerhuset. Husk at udskifte det regelmæssigt, så du kan være sikker på, at det fungerer optimalt.

Er du interesseret i at høre mere om TRP produkterne?

Du er velkommen til at kontakte din DAF forhandler for at få gode råd om, hvilke produkter der passer bedst til dig, eller du kan gå ind på www.trp.eu for at finde ud af mere om TRP produkterne.

 

Læs også de øvrige artikler

 

Arkiv med vejnyheder