Download
  • 10 juli 2019
  • Eindhoven
 

Partner i dele

I 2016 introducerede Riverside Truck Rental, der er en del af den engelske koncern NRG Fleet Services, et nyt indkøbsprogram, der gælder for hele virksomheden. Sådan blev TRP virksomhedens nye forsyningskædepartner. DAF Trucks' program til reservedele til lastbiler og anhængere af alle mærker inkluderede en ny måde at håndtere dele til Riversides 2.000 køretøjer.

 
TRP 25 years
 

NRG Fleet Services er en landsdækkende udbyder af udlejningskøretøjer, vognparkstyring og dækstyring og har en årlig omsætning på 115 millioner euro. DAF Trucks besøgte Bellshill i Skotland for at møde Ken MacLeod, NRGs regionale driftschef for Skotland og en mand, som anerkender betydningen af en velsmurt reservedelsafdeling.

MacLeod holder hjulene i gang: "NRG Group er ansvarlig for at holde 2.000 udlejningskøretøjer og mange kundeejede lastbiler, hvilket tilsammen giver 600.000 aksler og mere end to millioner hjul. Derfor er vognparkstyring afgørende, og det samme er forsyningen af reservedele, når det gælder om at holde vognparken på vejene og tjene penge." Riverside har 13 tekniske centre, der er strategisk placeret langs med hovedfærdselsårerne i Storbritannien.

Høj kvalitet, konkurrencedygtige priser

Et reservedelslager med de vigtigste reservedele (samt bemanding) på stedet var afgørende for at kunne yde support til vognparken døgnet rundt. TRP kunne fremvise konkurrencedygtige priser og en konstant høj kvalitet af deres reservedele på nationalt plan. Ud over DAF leverer TRP reservedele til en række køretøjer af andre mærker og typer, for eksempel varevogne, trækkere, minibusser osv.

MacLeod: "Øverst på ønskelisten stod kvalitetsdele til den bedste pris. Den overordnede styring af reservedelslevering kræver et tæt samarbejde mellem kunde og leverandør, og det har vi opnået."

Et ægte partnerskab

Riverside flyttede hele sit netværk til ét samlet faktureringssted for alle fakturaer på TRP dele. I løbet af de sidste to år har TRP og Riverside inkluderet yderligere produkter i sortimentet til kunderne.

Michael Hunt, der er salgsdirektør for DAF Trucks i Storbritannien og Irland: “NRG Fleet repræsenterer en betydelig "National Parts Agreement" (landsdækkende aftale om reservedele) for TRP og DAF Trucks. Det årlige forbrug for DAFs forhandlernetværk er syvcifret, hvoraf cirka 50 % går til TRP produkter og 50 % til DAF originaldele. NRGs fodaftryk og brugernes brug af mobile teknikere optimerede DAFs forhandlernetværk. Ved at etablere NRG som national vognparkkunde har vi kunnet sikre et fast prisniveau, og DAF forhandlernetværket sikrer salg med returret på Riversides værksteder, hvilket gør, at vi kan levere reservedele øjeblikkeligt. Kunderne har også adgang til DAF webshoppen med alle dens hurtige og brugervenlige funktioner." 


Aktivt involveret

Ligesom i alle andre succesrige partnerskaber er forretningen gensidigt gavnlig, idet TRP opererer fra NRG Fleets placering i Ellesmere Port og ligeledes fra Riversides værksted i Bellshill. En særlig TRP ansat i reservedelsafdelingen står for den daglige drift. Denne skræddersyede service leveres takket være DAF forhandleren Imperial Commercials og udgør en betydelig fordel.


Hvor der er snavs

"Der er en række store operatører af affalds- og genbrugshåndtering i Storbritannien," siger Michael Hunt, "og DAF Trucks har relationer til dem alle. TRPs produktsortiment og vores supportinfrastruktur hjælper os med at udvikle disse langsigtede relationer. Vores hidtidige succes har vist den høje kvalitet og konkurrencedygtighed, der kendetegner TRPs produkter . Vi arbejder aktivt med fokus på dette felt, da vi udvikler vores udvalg inden for områder som f.eks. specialiserede karosseri, løfteanordninger til skraldespande og fejedele."

For disse kunder i fremtiden og for NRG Fleet i nutiden er det et varigt partnerskab, der er nøglen til succes. Det er entusiasmen hos dygtige og dedikerede medarbejdere, der leverer den service og support, der er nødvendig for at holde hjulene i gang.

 

Læs også de øvrige artikler

 

Arkiv med vejnyheder