Download
  • 5 marts 2019
  • Eindhoven
 

Bedre udsyn med mindre risiko

Forestil dig et kamerasystem, der dækker hele området omkring lastbilen, inklusive de blinde vinkler. Det er et ekstra par øjne, der giver det bedste udsyn og kan forhindre ulykker.

 
Better vision for less risk
 

Frontkamera, bakkamera, sidekamera – registrering af genstande, radarøje, 360° udsyn: Der findes et væld af muligheder for at forbedre udsynet omkring din lastbil og din anhænger. Mere præcist: Med stadig tættere trafik bliver behovet for at køre sikkert og til tiden endnu større. Et system af førsteklasses kameraer hjælper effektiviteten kolossalt og reducerer risikoen for kollisioner.

  • Frontkameraet har et større udsyn end et simpelt frontspejl. Dets skærm passer nemt ind i instrumentbrættet.
  • Bakkameraet leveres med ADR-godkendte kabelsæt i forskellige længder til forvogne, anhængere eller vogntog med kort afstand imellem forvogn og anhænger.
  • CornerEye med vidvinkellinse giver et synsfelt på 270°, inklusive frontspejl og fortov. Det er i sandhed revolutionerende, holder skarpt fokus selv i mørke og i dårligt vejr, og det lever op til alle lovkrav.
  • SRD-blindvinkelassistenten komplementerer CornerEye-kameraet ved at levere et aktivt signaleringssystem. Derudover kan det udbygges med flere sensor- og kameraenheder med henblik på detektering og udsyn.
  • RadarEye komplementerer kameraovervågningssystemerne med et aktivt signaleringssystem. Det er integreret, aktivt og detekterer såvel stationære som bevægelige genstande. RadarEye kan udbygges med flere sensor- og kameraenheder.
  • 360° sættet giver 360° udsyn omkring køretøjet – uanset hvor langt, bredt og højt det er. Det gør det nemt at manøvrere på læsningssteder, og personer og genstande, der opfanges af kameraerne, vises i det reelle størrelsesforhold. 360° udsyn kan designes og programmeres til at imødekomme dine specifikke behov.

Din DAF forhandler vil med glæde rådgive dig om den bedst mulige kombination af løsninger. De installerer dit valgte system hurtigt og effektivt. Denne investering i udsyn omkring din lastbil minimerer risici og forbedrer samtidig sikkerheden, hvilket gør det værd at foretage investeringen. 

Kontakt din DAF forhandler, eller tag et kig i TRP eCatalogue.

 

Læs også de øvrige artikler

 

Arkiv med vejnyheder