Download
  • 5 marts 2019
  • Eindhoven
 

En fornøjelse for dine ører

Specielt designet til DAF lastbilførerhus, usynligt indbygget, exceptionel lydkvalitet. Det er Pioneers lydanlæg. Det kan gøre alting på et meget højt niveau. Lyt og nyd det!

 
Audio-pioneer-620x280
 

Den stille komfort i din lastbil fortjener en lyd i særklasse. Der er netop derfor vi arbejder sammen med Pioneers førende eksperter. 

Dette lydanlæg fra Pioneer er det første komplette anlæg, der er specielt designet til DAF. Det leveres med fire højttalere, forstærker, subwoofer og alle nødvendige ledninger. Komponenterne er indbyggede og usynlige, idet de forreste højttalere er placeret i dørene, og de bageste højttalere er placeret bag sæderne, mens forstærkeren og subwooferen er placeret under førersædet. 

Lydkvaliteten når et særligt højt niveau, fordi alle komponenterne er tunet på en måde, så de virkelig komplementerer hinandens ydeevne. Dette giver en synergieffekt, der præcist afspejler, hvad Pioneer og DAF ønskede at opnå. Eftersom den nuværende generation af DAF lastbiler er så stille, er lydkvaliteten nødt til at leve op til denne høje standard. Dette lydanlæg leverer i sandhed på alle parametre.

Rob Smits fra DAF's demoflåde er entusiastisk: Når man spiller mere stille musik, går lyden ikke tabt. Selv bassen er der stadig. Til dem, der kan lide at høre høj musik, leverer det en klar og uforvrænget lyd – fuld og robust.” 

Din DAF lastbil fortjener kun det bedste, så tjek dette lydanlæg ud i TRP eCatalogue

 
 
 

 

Læs også de øvrige artikler

 

Arkiv med vejnyheder