Download
  • 3 maj 2019
  • Eindhoven
 

7 grunde til at chauffører foretrækker DAF

Hos DAF stræber vi os på at forbedre vores lastbiler hver eneste dag. Et af vores fokusområder er chaufførkomforten. Denne artikel forklarer, hvorfor chauffører så ofte er meget tilfredse med vores førerhuse.

 
DAF XF Interior
 

Det mest rummelige førerhus

DAF lastbiler har de mest rummelige førerhuse på markedet. Chauffører ser og oplever denne plads i alle aspekter af førerhuset – uanset om de arbejder, sover eller gør holdt. Der er betydeligt mere plads i førerhuset end i nogen anden lastbil.

Førsteklasses senge

Vores senge tilbyder den bedste kvalitet og er desuden de mest komfortable og de bredeste. Det giver chaufføren en masse bevægelsesfrihed og yderligere komfort, hvilket chaufføren Wilbert Kosten bekræfter: "Jeg har sovet i en række forskellige lastbiler i mine 24 år som lastbilschauffør, men jeg sover afgjort bedst på en DAF madras."

Masser af opbevaringsplads

Førerhuset er designet til at maksimere den praktiske opbevaringsplads, så chaufførerne kan opbevare både deres arbejdsrelaterede og personlige ejendele pænt stuvet bort på alle tidspunkter. Hvis der er brug for mere plads, kan den anden seng erstattes med ekstra opbevaringsplads.

Brugervenligt og strømlinet

Betjeningspanelet er strømlinet og fuldt optimeret til brugervenlighed. Vi har tænkt på alt: fra en behagelig og letlæselig skrift på instrumentbrættet til chaufførassistenten, der hjælper chaufføren med at køre økonomisk. Den store forrude også gør kørsel i lastbilen til en mere behagelig oplevelse.

Behagelige omgivelser

Et DAF førerhus giver et væld af muligheder for at skabe behagelige omgivelser. Førerhusbelysningen har forskellige niveauer, og en lysdæmperfunktion betjenes helt via en innovativ drejekontakt. Førerhuset har også et klimaanlæg med funktioner som f.eks. one-touch afrimning, ekstra ventilation, ekstra varmer med timer, automatisk varme og automatisk recirkulation. Systemet er også ekstremt energieffektivt og hjælper med at holde driftsomkostningerne nede.

Sikkerhed frem for alt

DAF var den første producent, der lancerede en natlig dørlåsningsfunktion – DAF Night Lock. Chaufføren kan låse lastbilens døre indefra, hvilket gør den til en ideel kriminalitetsforebyggelse funktion. Denne ekstra natlige sikkerhedsløsning betyder også, at chaufførerne altid kan sove roligt i deres seng og få en god nats søvn.

Fleksibel: kan tilpasses efter individuelle behov

Chauffører kan drage et lettelsens suk: Næsten alt inde i lastbilen kan tilpasses til dig. Du kan f.eks. vælge udseende, farver og materialer til instrumentbræt, rat og sæder. Chauffører kan også konfigurere kontakterne, så bestemte kontakter er placeret præcis, hvor de ønsker det – mulighederne er uendelige.

Vil du vide mere om CF og XF?

Hvis du vil vide mere om mulighederne med de nye CF og XF, skal du besøge Interior Configurator og skabe dit eget ideelle førerhus. Du er også meget velkommen til når som helst at kontakte din DAF forhandler for at få flere oplysninger, tips og ekspertråd. 

DAF 3D truck configurator

DAF lastbilkonfigurationsværktøj

Effektivitet begynder med valget af den rigtige lastbil, der er skræddersyet til dit specifikke anvendelsesområde. Konfigurér førerhus, farve, udvendigt design, drivlinje, chassis og meget mere med DAF's 3D-lastbilkonfigurationsværktøj.

Start konfigurationsværktøj

 

Læs også de øvrige artikler

 

Arkiv med vejnyheder