DAF-parts-Webshop-header

Originale DAF ombytningsdele

 

Er du på udkig efter reservedele eller tilbehør til din lastbil? Genfremstillede ombytningsdele kan være den perfekte løsning. Processen kunne ikke være nemmere: Du afleverer din gamle del og køber en anden i stedet. Det er et omkostningseffektivt alternativ til at købe en ny reservedel, og alle vores ombytningsdele overholder høje kvalitetsstandarder. Derudover tilbyder DAF det bredeste udvalg af reservedele i branchen.

Fordelene ved originale ombytningsdele

Hvorfor vælge en original DAF ombytningsdel? Vi har lavet en liste med fordelene til dig:

  • Genfremstillet, så den har samme standard som en ny reservedel, og overholder DAF specifikationer for originale reservedele
  • Omfattende tests betyder garanti for topkvalitet
  • Et godt forhold mellem pris og kvalitet – værdi for pengene
  • Omkostningerne kendes på forhånd
  • Genbrug af reservedele er lig med miljømæssig bæredygtighed
  • Hurtig levering, så du kommer hurtigere tilbage på vejen igen
  • Omfattende DAF garanti, både på reservedele og arbejdskraft
 
 
DAF services parts Supply

Eksempler på ombytningsdele

Alle originale ombytningsdele overholder samme kvalitetsstandard som nye reservedele, og de er hurtigt og nemt at bestille. Vores udvalg af ombytningsdele omfatter DAF motorer, gearkasser, koblinger, startmotorer og generatorer. Alt er i topkvalitet og med fuld garanti.

Ombytningsdele i topkvalitet

Originale DAF ombytningsdele overholder altid de højeste kvalitetsstandarder. De er fuldstændig genfremstillet og testet med brug af de samme indarbejdede DAF standarder, som gælder for nye reservedele. Det betyder, at vi kan garantere, at kvaliteten af vores ombytningsdele svarer til den for vores nye reservedele. Derfor er der samme fulde garanti på vores ombytningsdele.