Download
  • 11 maj 2020
 

Kurt R. Nielsen tildelt den kongelige belønningsmedalje med krone

Kurt R. Nielsen, som var ansat i godt og vel 42 år hos DAF Trucks Danmark A/S, inden han gik på pension med udgangen af 2019, har fået tildelt den kongelige belønningsmedalje med krone af Hendes Majestæt Dronningen.

 
Portrait Kurt Nielsen 2
Kurt R. Nielsen med den kongelige belønningsmedalje med krone.
 

Det var med en vis stolthed, at DAF Trucks Danmark A/S indstillede Kurt til medaljen – det er ikke alle virksomheder, der oplever at have en så loyal og samtidig initiativrig samt omstillingsparat medarbejder gennem så langt et ansættelsesforhold. Kurt var gennem hele ansættelsesperioden med i ledergruppen, og ansvarlig for reservedelsudviklingen og -fremgangen af først det danske forhandlernet, men i de senere år også Norge, Sverige og Finland. Kurt’s lange erfaring og indsigtsfulde viden har været medvirkende til, at de omstillinger, der har været gennem tiden, har kunnet gennemføres til både DAF fabrikkens og alle DAF forhandleres største tilfredsstillelse. Ud over reservedelene og eftermarkedet generelt stod Kurt bl.a. også for implementeringen af virksomhedens IT systemer – og han var i det hele taget altid klar til at give en hånd med, hvor der var behov.

Medaljen skulle have været overrakt ved et planlagt skandinavisk forhandlermøde den 25. marts, som desværre måtte aflyses pga. Covid-19. Derfor blev medaljen overrakt hjemme i haven hos Kurt R. Nielsen og hans hustru, Jytte Nielsen, på en solskinsdag i maj.

DAF ønsker Kurt tillykke med medaljen og siger tak for godt og vel 42 år med ønsket om alt det bedste fremover.

 

For yderligere oplysninger:

DAF Trucks Danmark A/S
Rita M. Hansen, 2142 7971