Download
  • 18 juni 2018
  • Eindhoven
 

Michiel Kuijs udnævnt til administrerende direktør DAF Nederland og Skandinavien

Med virkning fra 1. juli er Michiel Kuijs udnævnt til administrerende direktør for DAF Nederland og Skandinavien. Han følger efter Jan van Keulen, der pr. samme dato er udnævnt til General Manager for DAF Sales Operations, og dermed ansvarlig for markederne i Østeuropa og udenfor EU.

 
Michiel-Kuijs
 

Michiel Kuijs har mere end 20 års erfaring indenfor marketing og salg hos DAF. Fra 1997 til 2009 var han Marketing Manager og Area Manager hos DAF Nederland, inden han for 9 år blev udnævnt til General Manager DAF Sales Operations.

“DAF har traditionelt en markedsandel på mere end 30% i Holland, og det bliver en fantastisk udfordring at styrke det toneangivende mærke yderligere samt fortsætte netværks- og vækstudviklingen i Skandinavien,” siger Michiel Kuijs. “Med et fremragende netværk af professionelle og dedikerede forhandlere og et helt nyt produktsortiment, har vi fundamentet til dette, herunder den nye CF og XF - International Truck of the Year 2018.”

Michiel Kuijs har en bachelor i maskinteknik og erhvervsøkonomi. I sin nye stilling rapporterer han til Harry Wolters, medlem af direktionen i DAF Trucks N.V. og direktør for salg Europa.