DAF-Services

Tjenesteydelser

Den samlede transportløsning

 

Effektiv transport kræver mere end bare den perfekte lastbil.
Derfor tilbyder vores DAF forhandlere en samlet transportløsning i form af en række professionelle tjenester og hjælper dig med at vælge det rette køretøj, arrangere finansiering og holde din vognpark i perfekt stand.


 
 
 

Opdag vores værkstedstjenester. Den mest effektive metode til at holde din lastbil på vejen

 

De højtuddannede fagfolk på vores værksteder kan hjælpe dig med alt, hvad der har med reparationer, vedligeholdelse og reservedele at gøre – uanset alderen på din lastbil. Og i tilfælde af havari kan du altid have fuld tillid til DAF International Truck Service.

 
DAF Connect visual

Connected Services

Vognparksstyringsplatformen DAF Connect giver dig indsigt i, hvordan dine chauffører, dine lastbiler og dine logistikprocesser klarer sig lige nu og her. Oplysningerne er tilgængelige online 24 timer i døgnet, 365 dage om året, og hjælper dig med at øge køretøjstilgængeligheden, reducere dine driftsomkostninger og optimere din logistikeffektivitet.

Læs mere

 

Dele og tilbehør

 

Er du på udkig efter reservedele eller tilbehør til din lastbil? Vi har alt, hvad du har brug for. Vi tilbyder et bredt udvalg af reservedele og tilbehør i forskellige priskategorier. Denne side indeholder yderligere oplysninger om det tilgængelige tilbehør.

 

Parts-websjop-Special-offers-
Originale reservedele

Originale DAF reservedele bliver produceret ved hjælp af den nyeste teknologi og førsteklasses materialer. Reservedelene er specielt designet til din DAF lastbil, så du kan regne med, at de fungerer perfekt sammen, og de leveres også med en fuld DAF garanti.

DAF-parts-Webshop-header
Originale DAF ombytningsdele

Aflevér din gamle del, og modtag en genfremstillet reservedel i stedet. Både hvad pris og miljømæssig bæredygtighed angår, er dette et godt alternativ til at købe en ny reservedel. Reservedelene er gennemtestede, og kvaliteten er garanteret den samme som på nye reservedele.

TRP-Truck-Trailer-parts-Cover
TRP reservedele

Med TRP tilbyder vi et bredt udvalg af reservedele til alle mærker af lastbiler og anhængere uanset type eller alder. En ægte one-stop-shop med én kontaktperson, ét besøg og én faktura. Der er over 1.000 salgssteder i hele Europa.

 
 
 

 DAF chaufførtjenester. Få det bedste ud af dine chauffører og lastbiler.