Lær mere om vores DAF lastbiler

DAF kender din virksomhed og forstår, hvor vigtig effektivitet er for dig. Derfor tilbyder vi avancerede transportløsninger, der er skræddersyet til dit specifikke anvendelsesbehov. Vi tilbyder også en bred vifte af tjenesteydelser, der er med til at sikre maksimal udnyttelsesgrad. Disse er alle tilgængelige på ét sted: hos din DAF forhandler.

New Generation DAF range

New Generation DAF XG⁺, XG, XF

Oplev New Generation DAF lastbilerne til langturstransport og tung transport.

New-generation-DAF-XD-cab-range

New Generation DAF XD

Oplev New Generation DAF lastbilerne til distributions- og erhvervstransport.

 
New-generation-DAF-construction-range

New Generation DAF XDC og XFC

Designet specielt til byggeopgaver og terrænkørsel.

New Generation DAF XB

New Generation DAF XB

Oplev New Generation DAF XB. Lastbilen, der er bygget til byen.

 
 
DAF XB Electric

New Generation DAF XB Electric

 Velegnet til emissionsfri og bæredygtig distribution i byer og regionalt.

DAF XD Electric

New Generation XD Electric

DAF XD Electric er ideel til distribution i byer og regionalt. En allround transportløsning til nulemissionsanvendelser med en rækkevidde på op til 500 km.

DAF XF Electric

New Generation XF Electric

DAF XF Electric har et uforligneligt indvendigt og udvendigt design og er det bedste valg til regional eller national transport.

 
 
 
On-the-road-to-even-cleaner-road-transport

Alternative brændstoffer og drivlinjer

Global CO₂-udledning og lokal luftkvalitet – det er spørgsmål, der har betydning for hver eneste af os. Og det gælder også DAF. Derfor udvikler og tester vi mange nye og eksisterende teknologier på vejen mod endnu renere og mere bæredygtig vejtransport.

Læs mere
 

Vores DAF forhandlere vejleder dig 

Effektiv transport kræver mere end bare den perfekte lastbil. Derfor tilbyder vores DAF forhandlere en samlet transportløsning i form af en række professionelle tjenester og hjælper dig med at vælge det rette køretøj, arrangere finansiering og holde din vognpark i perfekt stand.

Reparation og vedligeholdelse

DAF MultiSupport tilbyder dig en skræddersyet reparations- og vedligeholdelsesløsning, der forhindrer ubehagelige overraskelser, styrer dine månedlige omkostninger og giver fuldstændig ro i sindet.

Læs mere

PACCAR Connect

PACCAR Connect er baseret på realtidsdata og indeholder åbne, enkle og betroede forbundne tjenester, der er designet til at effektivisere driften. PACCAR Connect hjælper dig med at øge køretøjets oppetid, reducere driftsomkostningerne og optimere logistikken.

Læs mere

Chaufførtræning

DAF Driver Academy hjælper chaufførerne med at blive bedre til at spare på brændstoffet og med at opnå højere sikkerhed og større transporteffektivitet.

Læs mere

Finansieringstjenester

Din DAF forhandler hjælper dig gerne med formidling af finansiering eller leasing, når du skal have fornyet eller udvidet din vognpark.

Læs mere

Reservedele og tilbehør

Ud over originale DAF og PACCAR motordele leverer PACCAR Parts over 80.000 universelle TRP dele til alle mærker af lastbiler og anhængere rundt omkring i Europa og i resten af verden.

Læs mere

Havariassistance

DAF International Truck Service (ITS) yder hurtig og professionel hjælp døgnet rundt i Europa, uanset hvor og hvornår du har brug for det. Ring på +31 40 21 43000 for at tale direkte med en ITS-operatør.

Læs mere

DAF forhandlernetværk

Med vores omfattende netværk på mere end 1.100 professionelle salgs- og serviceforhandlere er der altid en DAF repræsentant i nærheden, som er klar til at yde skræddersyet rådgivning og specialiseret service i hele din lastbils levetid.

DAF Dealer Locator
 
 
BBI Plus news

Oplysninger om DAF opbygninger

Nem adgang til omfattende og opdaterede køretøjsoplysninger og monteringsvejledninger for faguddannede karosseribyggere og værksteder.

DAF-components-range-wide-hr-01

DAF Components

Producerer du busser, turistbusser, terrængående køretøjer eller specialkøretøjer til landbrug og industri? DAF Components kan levere komponenter som motorer, aksler og førerhuse.