Køb af en ny lastbil

En lastbil er mere end bare et transportmiddel: Den er din levevej. I denne artikel forklarer vi, hvilke faktorer der er vigtige ved køb af en ny lastbil.


 

Hvad koster en lastbil?

Det er der ikke noget enkelt svar på. Antallet af forskellige lastbiltyper samt de utallige muligheder, man kan vælge imellem, betyder, at lastbilpriser svinger meget. Det vigtigste er at vælge en lastbil ud fra faktorer, der er vigtige og værdifulde for dig. 

Køb af en ny lastbil

Det er helt op til dig: Når du beslutter at købe en ny DAF lastbil, kan du skræddersy den helt efter eget valg. Nogle faktorer kan du dog ikke ændre på, nemlig driftssikkerheden, holdbarheden og den karakteristiske chaufførkomfort, som DAF lastbiler har. Men udover disse primære egenskaber kan stort set alt lade sig gøre.

 

 
DAF-Euro-6-model-range-teaser-2017395
 
 


Hvordan ordner jeg finansieringen?

Når du har fundet en lastbil, der opfylder alle dine behov, kan du også stole på DAF som en pålidelig partner, når det drejer sig om finansiering. Med sine unikke finansieringsmuligheder har PACCAR Financial hjulpet lastbilejere med innovative købs- og leasingplaner, der kan tilpasses individuelle behov, i mange år. 

Få mere at vide om finansiering
 

 

Andre muligheder: en brugt DAF lastbil

Har du tvivl omkring køb af en ny lastbil? Måske er et andet alternativ en bedre mulighed for dig. Via DAF Used Trucks kan du vælge mellem tusindvis af næsten nye lastbiler, hvor du får den samme høje kvalitetsservice. Eller måske er leasing af en lastbil en interessant mulighed? 

 

Gå til DAF's webside for brugte lastbiler
 
 
DAF-Used-Trucks-First-Choice

dealer_locator_sales_advice Har du spørgsmål?

At købe en lastbil er ikke en beslutning, man skal tage let på. Så kontakt din DAF forhandler for at få ekspertrådgivning.
Alternativt kan du kigge lidt på denne hjemmeside, hvor du finder flere oplysninger.