• 26 november 2018
  • Eindhoven
 

Dit mest effektive stop

Vi er altid klar til reparation og vedligeholdelse af både lastbil og anhænger. Vores pålidelighed og professionalisme giver ét åbenlyst resultat: Bedre service – bedre DAF, alt sammen takket være vores one-stop-shop.

 
A-single-partner-truck
 

Vi forstår, hvor vigtigt det er at have overblik over sine køretøjer og at maksimere køretøjernes oppetid for virksomheden. Vi ved, at du har brug for en samarbejdspartner, der kan tage sig af din lastbil og assistere med reservedele og professionel vedligeholdelse af din anhænger. Du er på udkig efter en pålidelig samarbejdspartner, hvis teknikere har al den viden, der er nødvendig for at udføre vedligeholdelse og reparationer på din anhænger. DAF er løsningen – vi er en ægte one-stop-shop!

1. Forbindelse

Forbindelsen mellem lastbilen og anhængeren er vigtig for at sikre, at anhængerens luftsystem og elektriske dele fungerer. Vi råder dig derfor til også at medbringe anhængeren, så din DAF forhandler kan kontrollere forbindelsen via koblinger og spoler.

2. Bremser

Vores kunder siger, at bremserne er de mest sikkerhedskritiske dele, også på en anhænger. Det synes vi også. Forsømte bremser kan medføre alvorlige ulykker. Vidste du, at næsten 40% af havarerede anhængere relaterer til bremsesystemet? Derfor er det så meget desto vigtigere, at du investerer i produkter af høj kvalitet og i vedligeholdelse og reparation af dine anhængerbremsesystemer.

3. Aksler

Du kan spare energi og penge ved at holde dine aksler justerede og smurte. Det er vigtigt at investere i en hyppig inspektion af hjullejernes spillerum. Vidste du, at lejer bliver slidte, fordi de forbinder roterende og rillede dele? Et leje med for lidt smøremiddel kan forårsage overophedning, og et spillerum, der er for løst, kan forårsage ekstrem dækslitage. Slidte dele skal udskiftes for at forhindre havari.

4. Affjedring

Et velholdt affjedringssystem gør kørslen mere behagelig for chaufføren. Det hjælper også til at opretholde sikkerheden for chaufføren, lasten og de andre trafikanter. Et forsømt luftstyret affjedringssystem kan ofte føre til havarier. Mere end 10% af alle anhængerhavarier er relateret til luftaffjedringssystemet, hovedsageligt på grund af svigtende luftbælge, støddæmpere, luftventiler, spiralkabler eller kørehøjdestyring.

5. Lastsikring

For det gods, du transporterer, gælder: Sikkerhed først! Det er dit ansvar at sørge for, at lasten er forsvarligt fastgjort. Dette forhindrer skader på gods, andre trafikanter og dig selv. For at forbedre sikkerheden på vejene er der stadigt oftere stikprøvekontroller på vejene. Derfor er alle vores løsninger til sikker last testede og certificerede og har typegodkendelse. Sikkerhed først, intet mindre.

6. Lygter

En chauffør skal kunne se godt for at kunne handle og reagere. Om natten og i regn, sne og tåge har øjnene brug for et pålideligt lygtesystem, som han/hun kan stole på. Det opretholder sikkerheden for chaufføren, lasten og de andre trafikanter. Et forsømt lygtesystem kan ofte føre til havari. Mere end 15% af alle anhængerhavarier er relateret til lygtesystemet og skyldes defekte pærer, enheder og ledninger.