Download
  • 27. marts 2021
  • Eindhoven
 

TRP bremsekomponenter til lastbiler og anhængere

Vi behøver ikke at sige for meget om vigtigheden af velholdte bremsesystemer. Sikker bremsning har førsteprioritet i alle trafiksituationer. Derfor kan du finde et væld af produkter som f.eks. bremseklodser, bremsekalibre og bremseskiver til lastbiler og anhængere i vores TRP katalog.

 
brake-image
 

TRP lastbil- og anhængerdele er kendt for at være fantastisk valuta for pengene. Disse prisbillige og driftssikre løsninger fås ikke kun til DAF lastbiler, men til alle europæiske lastbil- og anhængerproducenter. TRP bremsekomponenter er ingen undtagelse.

Et unikt og holdbart friktionsmateriale er udviklet specielt til TRP for at optimere dit køretøjs nedbremsningsevne selv under udfordrende forhold. TRP bremsekomponenter har vist sig at være driftssikre og holdbare ved brug over lange afstande i den virkelige verden og til professionelle anvendelsesformål.

TRP bremsekomponenter til lastbiler og anhængere:

• Universalbremseklodser, -bremseskiver, -bremsekalibre, -bremsetromler, -bremsesko, -bremsecylindre, -lufttørrere og -reparationssæt
• Fantastisk valuta for pengene for alle europæiske lastbil- og anhængerproducenter
• Fremstillet af friktionsmateriale af høj kvalitet, kun til TRP
• Fuld garanti på alle bremseprodukter

Din forretningspartner
Der er ingen bedre, når det drejer sig om professionel vedligeholdelse og reparation af hele din vognpark. Derudover finder du en komplet og opdateret oversigt over alle TRP bremsekomponenter i DAF webshoppen. Gå til webstedet, eller kom og besøg os! Vi hjælper dig gerne, og du er ikke forpligtet til at købe noget!

 

Læs også de øvrige artikler

 

Arkiv med nyheder om reservedele og service