Download
  • 27. marts 2021
  • Eindhoven
 

Hele sortimentet, herunder originale SAF dele

DAF webshoppen er stedet for alle dele. Ud over originale DAF dele har vi over 80.000 TRP dele til alle mærker inden for lastbiler, anhængere, læssebagsmækker og karosserier. DAF webshoppen er også din one-stop shop til ægte SAF dele.

 
The-full-range-including-genuine-SAF-parts
 

SAF har i årevis været den førende producent af aksler, affjedringssystemer, støtteben, sættevogne og kongetapper. Hele SAF serien, herunder komplette aksler og standardaksler, fås nu i DAF webshoppen. Nem aksel- og produktidentifikation har forenklet bestillingsprocessen endnu mere. Produktidentifikationsnumre sikrer, at du altid får de rigtige dele.

One-stop-shop til dine anhængerdele
• Komplet sortiment af SAF dele i DAF webshoppen
• Nem aksel- og produktidentifikation
• Konkurrencedygtige priser på TRP reservedele til alle lastbil- og anhængermærker, herunder bremsekomponenter, kofangere, lygter, stropper og luftslanger.

Komplette serviceløsninger fra din DAF forhandler
Som DAF forhandler er vi din pålidelige partner i forbindelse med vedligeholdelse eller istandsættelse af din anhænger og udskiftning af anhængeraksler. Vores kvalificerede værkstedsmedarbejdere har ekspertisen til at sikre optimal oppetid og tilgængelighed for din vognpark. Se hele vores sortiment i vores TRP katalog, eller kontakt din forhandler. 


Se hele vores sortiment i vores TRP katalog, eller kontakt din forhandler.

 

Læs også de øvrige artikler

 

Arkiv med nyheder om reservedele og service