Download
  • 9. marts 2021
  • Eindhoven
 

Nye PACCAR opladere

større fleksibilitet

DAF er førende inden for elektriske drivlinjer til erhvervskøretøjer. DAF CF Electric blev kåret som Green Truck Logistics Solution i 2019. Med den nylige lancering af LF Electric, en distributionslastbil med en rækkevidde på op til 280 støjsvage og emissionsfri kilometer, er en ny milepæl nået. Tiden er inde til at introducere de nye PACCAR opladere.

 
All about the Euro 6 fuel filter
 

Til nu og til fremtiden

Til en hvilken som helst specifik situation findes der en løsning til opladning af elektriske køretøjer (EV), der passer til din virksomhed. Udvalget af opladningssystemer omfatter både kompakte mobile ladestationer og hurtige opladere, som oplader batteriet til 80% på blot 60 minutter. Desuden tilbyder flere modeller allerede højere strømniveauer, så de er klar til at imødekomme de krav til opladning, som fremtiden stiller. Oppetid, kvalitet, tilslutningsmuligheder og brugervenlighed er topprioriteter for alle PACCAR opladere.

Fordelene ved PACCAR opladere:

  • Løsninger til opladning af elektriske køretøjer, der opfylder dine transportbehov
  • Det bedste match med din DAF LF/CF Electric nu og i fremtiden
  • CCS2 EU-stik: Også velegnet til andre elektriske erhvervskøretøjer
  • Komplet pleje: Toårig serviceniveauaftale inkluderet
  • CE-certificeret i henhold til de højeste sikkerhedsstandarder
  • Trådløse opdateringer og opgraderinger til software

  

Support, der rækker længere

Vi vil rådgive dig, når du vælger et fremtidssikret opladningssystem, der er skræddersyet til dine behov. Derudover vil vi gerne gå et skridt videre — f.eks. ved at støtte dig med rutesimuleringsmodeller for at planlægge brugen af køretøjet så effektivt som muligt og for at bestemme den optimale opladningsinfrastruktur. Dette gør det muligt at køre op til 500 fuldt elektriske kilometer om dagen med DAF CF Electric. Vi sørger for, at du får et større afkast af din investering! Kontakt din DAF forhandler for at få yderligere oplysninger.

 

 

Læs også de øvrige artikler

 

Arkiv med nyheder om reservedele og service