Download
  • 25 august 2019
  • Eindhoven
 

Hvordan fungerer DAF Night Lock til lastbiler?

Vil du være sikker om natten i din lastbil? DAF Night Lock er et system, der forhindrer indbrud og tyveri. Den mekaniske lås er specifikt beregnet til at blive brugt, når chaufførerne tilbringer natten i lastbilen, og den bør derfor ikke bruges, hvis man lader lastbilen stå uden opsyn. Læs videre for at finde ud af, hvordan natlåsen fungerer.

 
night lock
 

Sådan fungerer DAF Night Lock

DAF Night Lock monteres på sidevæggen i førerhuset, og når den aktiveres, skyder den en hærdet stålbolt ind i armlænet på døren. Dette armlæn er forstærket på fabrikken i forvejen. En særlig mærkat på dørhåndtagene advarer personer i nærheden om, at der anvendes en natlås.

Udløsning af natlåsen

Det er nemt at aktivere låsen, men det kan kun gøres inde fra førerhuset. Når låsen er aktiveret, er det ikke muligt at åbne lastbilens dør, end ikke med et koben. Låsen kan udløses inde fra førerhuset ved blot at trykke på den røde knap, hvilket gør det muligt for chaufføren at forlade førerhuset hurtigt i en nødsituation.

Natlås: kun til brug om natten

Bemærk, at natlåsen aldrig må være aktiveret under kørslen. Dette skyldes, at det altid skal være muligt at åbne døren hurtigt og nemt i nødstilfælde, uden hindringer eller vanskeligheder. Hvis du køber en DAF Night Lock, følger der altid en sikkerhedshammer med.

Har du spørgsmål om DAF Night Lock?

Hvis du har spørgsmål om DAF Night Lock, eller du gerne vil have monteret en, så henvend dig til en DAF forhandler i nærheden. De vil med glæde give dig oplysninger og råd.

 

Læs også de øvrige artikler

 

Arkiv med vejnyheder