Download
  • 27. marts 2021
  • Eindhoven
 

Brændstoføkonomi og DAF smøremidler er det perfekte match

God smøring er afgørende for, om en motor kan køre med optimal ydeevne. Brug af den rigtige olie kan også reducere brændstofforbruget med op til 3,4 %. Den velafbalancerede DAF Xtreme FE 10W-30 er den olie, som DAF ingeniører vælger.

 
oil
 

Nye DAF lastbiler leveres som standard med DAF Xtreme FE 10W-30. Bogstaverne "FE" står for brændstoføkonomi, og det er ikke en tom påstand. Det er nu blevet bevist ved brug i den virkelige verden, at denne olie sikrer optimal smøring af bevægelige dele og reducerer brændstofforbruget. Sammen med en vognparksejer og en distributionsvirksomhed lod DAF det komme an på en prøve i et intensivt fireugers eksperiment i Storbritannien. Efter 80.000 kørte kilometer var resultatet klart: Brændstofforbruget var 3,4% lavere end med et konventionelt 10W-40 smøremiddel.

Kræv altid den bedste ydeevne af din olie

• DAF Xtreme FE 10W-30 er den anbefalede olie til DAF lastbiler
• Dokumenteret forbedret brændstoføkonomi sammenlignet med konventionelle smøremidler
• DAF Xtreme LD FE 10W-30 giver olien længere levetid
• Også egnet til andre lastbilmærker end DAF

Det rigtige valg til rutinemæssig vedligeholdelse

Transportører, der ønsker at forbedre deres lastbilvognparks effektivitet, tager vedligeholdelse meget alvorligt. Vi anbefaler, at du vælger DAF smøremidler, når der udføres service på lastbilen. De gør en enorm forskel mht. motorens ydeevne og brændstoføkonomien.

 

Læs også de øvrige artikler

 

Arkiv med nyheder om reservedele og service