• 3 september 2019
  • Eindhoven
 

Førsteklasses løsninger til sikring af din last

Skraldestropper er et uundværligt værktøj på mange lastbiler. Når du vælger en TRP skraldestrop, vælger du sikkerhed og garanteret kvalitet med ærlig information på mærkaten. Andre mærker garanterer ikke dette niveau af kvalitet og ærlighed.

 
Tiscotex
 

Skraldestropper sikrer lasten, så den ikke ender på vejen, hvis lastbilen foretager uventede manøvrer, og sørger for, at lasten når frem til målet i god stand. Du skal passe på, når du køber skraldestropper, da snyd er udbredt, ifølge Filip Vercauteren hos Tiscotex, der fremstiller skraldestropper.

TRP skraldestropper garanterer kvalitet og sikkerhed

Tiscotex leverer TRP skraldestropper af høj kvalitet, som gennemgår omfattende tests og eftersyn. Vercauteren siger: "TÜV er den eneste organisation, der udfører disse strenge kontroller. Vi bliver jævnligt kontrolleret af TÜV i henhold til en streng europæisk standard."

Ifølge Vercauteren snydes der ved kontroller i nogle europæiske lande: "Det er ikke alle, der bruger TÜV-navnet på mærkaten, som rent faktisk har et TÜV-certifikat." Nogle gange er den gal med skraldestroppernes trækbrudstyrke. Jo højere trækbrudstyrke, jo dyrere er skraldestroppen. Hver enkelt strop skal være mærket med sin trækbrudstyrke. Vercauteren siger: "Hvis du køber en TRP skraldestrop, køber du sikkerhed, og du får den kvalitet, der er angivet på mærkaten."

Testskraldestrop knækker med et højt brag

En skraldestrop må ikke knække, før den udsættes for tre gange den kraft, der er angivet på mærkaten. En LC25-skraldestrop kan modstå en vægt på 2.500 kg, men må ikke knække, før den udsættes for 7.500 kg. Tiscotex anbringer en storsælgende strop af tvivlsom kvalitet med en LC25-mærkat på prøvebænken. Stroppen har angiveligt en trækbrudstyrke på 7.500 kg, men så snart testmaskinen passerer 6.000 kg, eksploderer stroppen med et højt brag. Enhver, der har købt denne strop, får derfor mindre for pengene og bliver vildledt.

TRP skraldestropper har den bedste ERGO-skralde på markedet. Skralden er ergonomisk, bevæger sig mod dig og har også et længere håndtag end en standardskralde, hvilket betyder, at den leverer mere kraft, sikkerhed og komfort. TRP skraldestropper kan gøres personlige med dit firmanavn eller logo.

Har du spørgsmål om TRP skraldestropper?

Hvis du gerne vil vide mere om TRP skraldestropper eller reglerne for fastgørelse af last, så henvend dig til din DAF forhandler.

 

Læs også de øvrige artikler

 

Arkiv med vejnyheder