Download
  • 27. marts 2021
  • Eindhoven
 

Dette alt-i-ét sæt holder din motor i gang

  • Øger lastbilens maksimale brugsværdi 
  • Forhindrer uoprettelige skader 
  • Medvirker til at øge vigtige deles driftslevetid
 

sEn moderne PACCAR motor er et genialt sæt af forskellige systemer, der skal arbejde problemfrit sammen. Vores multirem, sammen med remstrammeren og styreremskiven, spiller en vigtig rolle i denne proces. 

 
Spanrolsets-artikel
 

Teknologien er afprøvet og testet. Motorens krumtapaksel driver ikke kun køretøjet. Den driver også vigtige dele af motoren og køretøjet, f.eks. vandpumpen, generatoren og airconditionpumpen. Gummimultiremmen holdes udspændt af remstrammeren. Styreremskiven forhindrer remmen i at klapre.

 

Udskift, før det er for sent

Multiremmen, remstrammeren og styreremskiven er monteret uden på motoren og udsættes for snavs og fugt. De skal kunne modstå ekstreme vejrforhold. En multirem har en begrænset driftslevetid. I tilfælde af slitage eller utilstrækkelig spænding kan der opstå uoprettelige skader på motoren. For at undgå dette er det vigtigt at få udskiftet remmen i god tid. Det anbefales desuden at montere en ny remstrammer og styreremskive samtidig. Af hensyn til optimal sikkerhed anbefaler vi udskiftning af rem, remstrammer og styreremskive hvert tredje.

Vi tilbyder originale DAF remstrammer- og styreremskivesæt af højeste kvalitet. De fås til DAF XF og CF Euro 6 lastbiler. Sættet omfatter en original multirem, remstrammer og styreremskive samt nødvendige monteringsdele. Det er mere omkostningseffektivt at købe et komplet sæt i stedet for individuelle dele og at udskifte det i forbindelse med et regelmæssigt serviceeftersyn.

Hvis du gerne vil vide mere om originale DAF remstrammer- og styreremskivesæt, skal du kontakte din DAF forhandler.

 

 

Læs også de øvrige artikler

 

Arkiv med nyheder om reservedele og service