Download
  • 28 juni 2019
  • Eindhoven
 

Biodiesel og DAF brændstofsystemet

Den 10. august er international biodieseldag. Biodiesel er et stort skridt fremad, og det er også miljøvenligt, men det kan også påvirke din motor negativt. Vi har løsninger, der hjælper dig med at håndtere problemerne og med at sikre, at din DAF motor bliver ved med at præstere.

 
Biodiesel
 

Diesel blandet med op til 7% biomasse er almindeligt i vore dage, og det kan medføre et fald i motorens ydeevne. Her er nogle løsninger, som kan hjælpe dig med at undgå nedetid:

Regelmæssig kontrol af brændstofsystemet

Til at begynde med er der et helbredstjek af brændstofsystemet kombineret med DAVIE diagnosticering. Resultaterne af helbredstjekket viser, hvilke trin der er nødvendige.

DAF FX8 original rensevæske til brændstofsystemer

Rengøring af konventionelle brændstofsystemer kan være en dyr affære, men FX8 rensevæske til brændstofsystemer kan hjælpe dig med at undgå de høje omkostninger. FX8 gør det muligt at rengøre din motor uden at skille den ad, og det giver dig en brændstofbesparelse på op til 1% ved at fjerne biodieselaflejringer i brændstofsystemet og gendanner samtidig motorens ydeevne.

DAF XM6 til beskyttelse af brændstofsystemer

XM6 beskytter din lastbils brændstofsystem mod forurening. Det er motorens første værn mod urenheder i brændstofsystemet, og så er det fuldt integreret i systemerne, når det først er blevet installeret. Tankning efter tankning maksimerer det ydeevnen og advarer dig, når forureningsniveauer når et kritisk niveau. 

Er et rent brændstofsystem og høj ydeevne vigtigt for dig?

Din DAF forhandler kan rådgive dig om den bedste løsning til netop din situation. Kontakt dem for at diskutere dine behov og for at få personlig rådgivning. 

 

Læs også de øvrige artikler

 

Arkiv med vejnyheder